SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Iulia Puşcaşu a spus un «Da» hotărît!

Articol de - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

Iulia Puşcaşu, extrema stînga de la Oltchim, s-a căsătorit ieri cu Darie Curea, rugbyst la Dinamo.

În faţa ofiţerului Stării Civile al Primăriei sectorului 6, handbalista Oltchimului Iulia Puşcaşu şi rugbystul de la Dinamo Darie Curea şi-au unit ieri destinele. Amîndoi au spus un «Da» hotărît în faţa naşilor Ionela şi Răzvan Stanca, dar şi a prietenilor şi colegilor celor doi. "Am avut emoţii. Am simţit că-mi dau lacrimile, dar m-am abţinut. M-a strîns Darie de mînă mai tare", a mărturisit "galactica" de la Oltchim. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul naşilor lor, care le vor fi alături şi la cununia religioasă de pe 10 iulie.

Cristina Vărzaru, de la Viborg, dar şi Clara Vădineanu şi Oana Manea, coechipierele de la Oltchim, au fost alături de Iulia şi Darie, dorindu-le celor doi "Casă de piatră" şi mulţi copii frumoşi şi sănătoşi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
stefany
stefany  •  28 Iunie 2010, 14:35

CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!

cristinaco71
cristinaco71  •  28 Iunie 2010, 11:18

FELICITARI, CASA DE PIATRA, FERICIRE SI NUMAI BINE!!! LA MULTI, MULTI ANI!

dorindeva
dorindeva  •  26 Iunie 2010, 15:27

"Casa de piatra", multa sanatate si fericire, copii frumosi si sanatosi,din partea celor din Deva. Sa traiasca Nasa Mare, sa cinsteasca mirii,sa dea fara mila, asa cum le da adversarilor de pe semicerc.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close