SPORTURI  »  HANDBAL  »  KRIM LJUBLJANA-OLTCHIM, DUMINICĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jakob Vestergaard îndeamnă la calm: "Nu înţeleg de ce atîta agitaţie!"

Jakob Vestergaard crede în continuare că poate îndeplini obiectivele Oltchimului.
Jakob Vestergaard crede în continuare că poate îndeplini obiectivele Oltchimului.

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 19:44

Jakob Vestergaard, tehnicianul Oltchimului, nu ştie de ce s-a inflamat atmosfera la Vîlcea după prima înfrîngere suferită în Ligă.

E un om calm, care se enervează rar. Şi chiar dacă se enervează, nu o arată. Rar protestează la deciziile arbitrilor şi o face în cel mai civilizat mod cu putinţă. Pare cîteodată că scapă lucrurile de sub control, că stă prea paşnic pe bancă.

Danezul Jakob Vestergaard pregăteşte meciul de duminică, de la Ljubljana. Ştie că o nouă înfrîngere ar arunca în aer atmosfera de la Vîlcea, şi aşa una incendiară. "Am avut timp suficient să analizăm meciul pierdut cu FTC. Am discutat mult cu fetele despre ce nu a mers. Au fost 32 de greşeli personale, ceea ce este mult prea mult pentru un meci de Liga Campionilor, atunci cînd joci împotriva unei echipe foarte bune", spune danezul.

Jakob e însă cu gîndul la Krim. Echipa care în prima etapă a învins în Rusia, pe Zvezda. "La Ljubljana avem un meci dificil. Noi ne-am propus să acumulăm patru puncte după primele trei meciuri şi încă mai putem îndeplini acest prim obiectiv. Nu va fi uşor, dar cred că am corectat multe din greşeli şi ne vom prezenta altfel contra lui Krim", e convins Vestergaard.

Explicaţia jocului lui Bulatovici
Tehnicianul spune că vedeta echipei, Katarina Bulatovici, a avut doar o zi mai proastă şi că nu a avantajat-o sistemul de apărare folosit de maghiare. "Nu se întîmplă nimic cu Bulatovici. Noi avem probleme în atac în cazul apărării în stil spaniol, folosită şi de FTC. Interii trebuie să se mişte mai mult pentru a primi mingea şi pentru a ataca poarta pentru că sînt atacaţi de apărători. Szucsanszki a avut un rol important în apărarea lui FTC. Nouă ne-a fost dificil să o aducem pe Bulatovic în situaţii clare de a marca, iar cînd s-a demarcat s-au ratat pasele decisive către ea. Katarina a fost nevoită să paseze înapoi la coechipiere şi nu a dat randamentul scontat", a analizat prestaţia Jakob.

Nu se gîndeşte la demisie
Vestergaard nu crede că problemele financiare de la echipă, faptul că fetele sînt neplătite de două luni, reprezintă principalul motiv al declinului. "Nu vreau să vorbesc de bani. Nu banii sînt cei mai importanţi". Nu concepe ca Oltchimul să piardă la Ljubljana, dar pune şi răul în faţă. "Chiar dacă pierdem în Slovenia, nu voi demisiona. Încerc să îmi fac treaba cît mai bine, să pregătesc echipa. Dacă voi rămîne sau nu pe banca tehnică este decizia conducerii clubului. În opinia mea, avem şanse reale să ne îndeplinim obiectivul pentru acest sezon, mă repet, chiar dacă pierdem meciul de duminică".

N-au făcut rost de bani
Conducerea Oltchimului doreşte cu tot dinadinsul să rezolve situaţia financiară de la echipă pînă la meciul de duminică, de la Ljubljana. În ciuda tuturor eforturilor, oficialii vîlceni nu au putut să găsească suma de 400.000 de euro, necesară pentru a plăti toate restanţele financiare. Oltchim va pleca sîmbătă dimineaţă la Ljubljana, echipa urmînd să sosească în această seară la Bucureşti, unde va înnopta.

4 înfrîngeri pe sezon a suferit Viborg, cînd era pregătită de Jakob Vestergaard şi a cîştigat Liga Campionilor. Se întîmpla în 2009 şi 2010

6 victorii şi o înfrîngere e bilanţul Oltchimului cu Jakob Vestergaard pe bancă în Liga Campionilor. În campionat, Vîlcea are 11 victorii consecutive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sabinalin
sabinalin  •  08 Februarie 2013, 11:35

Ce-a fost duminica seara s-a dus. Acum sa speram intr-o victorie la Ljubljana! Cu multa inspiratie si transpiratie se poate castiga!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează