SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - RANDERS, AZI, ORA 19:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jakob Vestergaard nu se sperie de marea rivală a Oltchimului din Ligă: "Nu mă tem de Gyor!"

Jakob Vestergaard e nedezlipit de tăliţa sa pe care le desenează jucătoarelor schemele // Foto: Raed Krishan
Jakob Vestergaard e nedezlipit de tăliţa sa pe care le desenează jucătoarelor schemele // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 noiembrie 2012 22:14

Antrenorul Jakob Vestergaard nu e impresionat de forma marii rivale, Gyor. "Nu e invincibilă", spune danezul.

Antrenorul Oltchimului, danezul Jakob Vestergaard, nu scapă nici un meci din Liga Campionilor. "Mă uit la toate. Pe care nu le pot vedea în direct le înregistrez", a declarat el.

Tehnicianul care a cîştigat de două ori Liga Campionilor pe cînd antrena Viborg nu e deloc impresionat de jocul campioanei Ungariei. "Nu mă tem de Gyor. Este o echipă care joacă un handbal bun, care are în lot handbaliste extrem de valoroase, dar nu este invincibilă", a spus Vestergaard.

A patra victorie
Gyor a obţinut, aseară, a patra victorie consecutivă în grupa B. Echipa antrenată de ibericul Martin Ambros a învins clar, 29-22, pe teren propriu, pe Krim Ljubljana. Portarul norvegian Katrine Lunde Haraldsen a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, în prima repriză avînd un procentaj de peste 60 la sută! "Pînă o să întîlnim Gyorul, Oltchim va juca mult mai bine, echipa va fi mai omogenă", crede şi extrema Adriana Nechita.

Randers speră în surpriză
Campioana Danemarcei, Randers HK, adversara de azi a "galacticelor", a ajuns la Rm. Vîlcea încă de vineri seara. Antrenorul Jan Leslie a declarat că "sper într-un joc bun al fetelor mele şi, de ce nu?, într-o victorie! Va fi foarte greu, Vîlcea e una dintre cele mai puternice formaţii".

Şanse mici pentru Vetkova
În meciul de azi, contra Randersului, Ekaterina Vetkova are şanse infime să evolueze. Pivotul rus al Oltchimului are probleme la tendonul lui Achile de la piciorul stîng şi a fost nevoită să facă o paouză de două zile de la antrenamente. Cel mai probabil, antrenorul Jakob Vestergaard nu o va forţa, pentru a nu risca o accidentare.

CLASAMENT GRUPA A
1. Oltchim 3 3 0 0 88-60 6p
2. Hypo Viena 3 2 0 1 85-75 4p
3. Randers HK 3 1 0 2 81-82 2p
4. Buxtehuder 3 0 0 3 61-98 0p
Ieri: Hypo Viena-Buxtehuder

CLASAMENT GRUPA B
1. ETO Gyor 4 4 0 0 114-86 8p
2. Podravka 3 2 0 1 64-65 4p
3. Krim Ljubljana 4 1 0 3 92-112 2p
4. Jolidon Cluj 3 0 0 3 71-78 0p
Azi: Podravka-Jolidon (ora 18:00, direct DigiSport 1)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 Noiembrie 2012, 20:22

miercuri vedem meciul din campionat al lui gyor si vedem cum stau...

ceaiuri
ceaiuri  •  05 Noiembrie 2012, 20:02
Postat de valcod82 pe 04 Noiembrie 2012, 16:02

Patricia va putea relua antrenamentele luna aceasta, din cate am citit eu. Se intereseaza de ea Corona Braşov, Universitatea Cluj şi CSM Bucureşti dar si Podravka Koprivnica, Viborg si Gyor. Ar fi culmea sa ajunga la echipa maghiara si sa joace contra Oltchimului, dar nu e exclus pentru ca Gyor-ul are mare nevoie de un inter dreapta bun. E o sansa sa se intoarca si la Oltchim, dar e greu de crezut.

banuiesti cine joaca ca inter dr la gyor acum paty deocamdata e bine sa-si gaseasca o echipa(romaneasca chit ca va castiga mai putin) unde sa prinda echipa(facand tusa nu o ajuta cu nimic)si sa creasca valoric dar mi-e teama ca va ramane o eterna..speranta(nu a reusit la oltchim sa arate ca are valoare..in alta parte mai ales la o echipa straina nici atat...)la fel ca tacalie..care a fost rezerva lui..boiana popovic(cine mai are o asemenea sansa)dar nu a reusit sa convinga si acum joaca la brasov dar primul lucru e sa incepe sa joace si cine stie...

ceaiuri
ceaiuri  •  05 Noiembrie 2012, 19:40

danezul aduce modelul unui antrenor...nevazut inca la noi..are un calm imperial simte meciul si intodeauna decizia e cea mai buna(ultima la meciul cu danezele shimba pe bulatovic cu pienau si imediat sau vazut rezultatele)si nu in ultimul rand are rezultate...ungureanu cu meciuri f bune si increderea in mica jucatoare de 33ani care joaca saptamanal cu un randament superior fata de..gyor rezultatele tin cu el pana acum ..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează