SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Jakob Vestergaard se desparte de Oltchim: "Vîlcea o să-mi rămînă la inimă!"

Jakob Vestergaard şi-a luat ieri adio de la suporterii vîlceni // Foto: Marius Ionescu (Rm. Vîlcea)
Jakob Vestergaard şi-a luat ieri adio de la suporterii vîlceni // Foto: Marius Ionescu (Rm. Vîlcea)

Articol de - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 22:36

Jakob Vestergaard a stat aseară pentru ultima dată pe banca tehnică a Oltchimului. Tehnicianul a fost aplaudat în picioare şi a părăsit sala cu lacrimi în ochi.

Danezul Vestergaard a fost extrem de iubit la Rm. Vîlcea, chiar dacă nu a reuşit să aducă Liga Campionilor. Profesionalismul său a fost apreciat de toată lumea. Suporteri, jucătoare, oficiali, toţi i-au mulţumit pentru tot ceea ce a reuşit la Vîlcea.

"Sînt fericit, dar nu peste măsură. Nu pot să nu mă gîndesc că am ratat Liga Campionilor, la un singur gol diferenţă. Nu am ce să le reproşez fetelor. Au jucat bine, s-au dăruit, s-au zbătut. Aşa a fost să fie", a spus Jakob.

A ales să plece în Danemarca, pentru a fi alături de familie. "Am trăit un sezon extraordinar la Rm. Vîlcea. Atmosfera de aici o să-mi lipsească, fetele, echipa asta minunată. Vîlcea o să-mi rămînă la inimă pentru totdeauna. A trebuit însă să plec în Danemarca, fiul meu începe şcoala", a adăugat Vestergaard.

Nu spune însă că nu se va întoarce vreordată. "Nu se ştie! Poate o să vin să antrenez Oltchimul sau poate naţionala României. Sînt sigur însă că Vîlcea ca şi echipă nu va dispărea. Din ce ştiu eu, vor continua destule fete, Oltchim va rămîne o forţă în Europa. Poate vom fi adversari pe viitor", a declarat Vestergaard.

Tehnicianul s-a dezbrăcat de tricoul său, cu Oltchim, şi l-a aruncat fanilor. A îmbrăcat apoi tricoul de campion al României pe care a declarat că-l va înrăma şi-l va păstra la loc de cinste, în casa sa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
gabrielca
gabrielca  •  21 Mai 2013, 17:49

Am atras atentia de la inceput ca Oltchimul se indreapta intr-o directie gresita cu prapaditul asta de danez dar niste habarnisti si niste gasculite fara minte,una in costum de gimnasta(de pe centura Bucurestiului), cadeau pe spate de ce mare strateg este acest mercenar danez. Aceeasi oameni lipsiti de minte care o aclamau si pe conationala lui Vestergard,dezaxata Anja Anderson.

tibyy
tibyy  •  21 Mai 2013, 17:33

Pleaca si du-te pe alta planeta dupa cat rau ai facut Oltchimului si handbalului romanesc ! Ia-i si pe cei din conducerea clubului,in frunte cu Roibu care,pentru un comision frumos, a adus aceasta non valoare sa antreneze echipa fanion a Romaniei. Le-a trebuit antrenor danez,nu s-au invatat minte cu aducerea nebunei Anja Anderson .Sunt absolut sigur ca Radu Voina ar fi castigat la pas liga campionilor dar au fost mai importante comisioanele primite de la acest prapadit danez.

usla
usla  •  16 Mai 2013, 00:28
Postat de cyntia pe 15 Mai 2013, 06:29

Daca veti avea din nou bani fara numar - ceea ce este cam putin probabil - atunci va reveni marele antrenor . Altminteri adio si n-am cuvinte . Bine ca au cistigat si " galacticele " ceva ... face bine la moral . Apropo . La Cupa Romaniei marele antrenor nu va mai sta pe banca Oltchimului , ori nu mai merita deranjul pentru acea competitie reincalzita de federatie pentru ca echipele romanesti nu prea au mai avut treaba prin cupele Europene ?

MARELE!!!!!! Daca era mare, castiga LIGA, la cate valori a avut sub comanda , Un antrenor este MARE, atunci cand din niste sportivi{ve} necunoscuti, scoate ce-i mai bun din ei si castiga un trofeu, transformandu-i in VEDETE. Dar nu cand ai sub comanda o pleiada de vedete si le transformi in jucatori{re} de rand.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează