SPORTURI  »  HANDBAL  »  JUVE LIS-HC ZALĂU 8-29

Joacă de fetiţe » HC Zalău a dominat din nou în meciul cu Juve Lis: 29-8

Gheorghe Tadici şi-a certat elevele chiar şi cînd au cîştigat la 21 de goluri diferenţă // Foto: Marius Ionescu
Gheorghe Tadici şi-a certat elevele chiar şi cînd au cîştigat la 21 de goluri diferenţă // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 21:17

HC Zalău s-a distrat cu echipa portugheză Juventus Lis, calificîndu-se în "sferturi". Anul trecut, echipa lui Tadici a jucat finala.

HC Zalău a jucat ambele partide din optimile de finală ale Cupei EHF, contra portughezelor de la Juve Lis, pe teren propriu. Lusitanele şi-au dat seama că nu au nici o şansă la calificare şi au acceptat fără nici o condiţie să joace în România. Şi echipa lui Gheorghe Tadici a ieşit în cîştig, scăpînd de drumul extrem de costisitor pînă în Portugalia.

Meciurile nu au avut istoric. Româncele au cîştigat sîmbătă cu 25-14, pentru ca ieri să le administreze portughezelor o înfrîngere şi mai drastică: 29-8! Tadici a profitat de jocurile cu lusitanele pentru a-şi trimite în teren tinerele handbaliste, care nu prind de obicei echipa.

Finalista ediţiei trecute a Cupei EHF, HC Zalău îşi va afla marţi adversara din sferturile de finală. Cel mai aşteptat adversar ar fi pentru românce turcoaicele de la Cankaya Bel Anka Spor. Sînt şi oponenţi foarte puternici, precum Metz (Franţa), Midtjylland (Danemarca) sau Astrahanocika Astrahan (Rusia)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  11 Februarie 2013, 10:51

ce scor! nu cred ca am mai auzit de un asemenea scor pana acum,e drept ca si echipa intalnita a fost foarte slaba dar in continuare chiar si echipele puternice din competitie nu sunt peste HC Zalau...e pacat insa cand auzi ca HC Zalau a vrut sa joace ambele manse pe teren propriu din cauza faptului ca deplasarea in Portugalia era prea costisitoare....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează