SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC ZALĂU-OLTCHIM RM. VÎLCEA 20-22

Joc mediocru! » Oltchim a cîştigat la Zalău, dar n-a impresionat

Articol de - Publicat joi, 13 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 septembrie 2012 21:17

Campioana României a cîştigat aseară, cu mari emoţii, la Zalău. Evoluţia "galacticelor" a fost una foarte slabă, echipa lui Tadici conducînd pînă în minutul 43


Transferurile făcute în vară de conducerea Oltchimului nu s-au văzut pînă acum în jocul campioanei. Antrenorul Jakob Vestergaard nu a găsit încă formula cîştigătoare, Oltchim părînd o echipă de vedete adunate în acea zi din toate colţurile Europei.

Niciodată, în ultimii ani, Oltchim nu a jucat mai slab decît a făcut-o aseară, la Zalău. În primele 15 minute, Vîlcea nu a reuşit să marcheze decît de două ori! În minutul 19, echipa lui Tadici conducea cu 6-3, iar "galacticele" erau pe nicăieri. Portarul Andreea Cheţa a prins o zi fantastică şi a zburat din bară în bară. Doar sclipirile individuale ale Alexandrinei Barbosa au mai echilibrat jocul, dar şi aşa Zalăul a intrat la pauză în avantaj: 10-9.

Deruta din jocul Oltchimului a continuat şi în partea a doua. Zalăul a rămas în avantaj încă 13 minute, pînă la 15-14. Oaspetele au condus pentru prima dată în minutul 45, dar asta doar pentru că gazdele nu au mai putut face faţă ritmului impus tot de ele. Vîlcencele s-au desprins la 20-17, dar pe final au mai tremurat un pic pentru victorie . S-a terminat 22-20 pentru Oltchim, dar echipa nu joacă nimic. Cu conturile goale, fără evoluţii dătătoare de speranţe, Liga Campionilor e departe. Foarte departe.

HC Zalău 20
Szucs 6, Pop 4, Czeczi 3, Ailincăi 2, Beşe 2, Varga 1, Ţurcaş 1, Ciobanu 1. Antrenor: Gheorghe Tadici
Oltchim 22
Barbosa 8, K. Bulatovici 7, Managarova 2, Brădeanu 2, Curea 1, Nechita 1, Farcău 1. Antrenor: Jakob Vestergaard

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
vlad_condurache
vlad_condurache  •  13 Septembrie 2012, 13:52

Dulcele stil românesc: echipă nouă, cu antrenor nou plus probleme financiare care contribuie la starea de neliniște a echipei și apar comentacii să decreteze ei că Vestergaard e un gunoi (cu 2 ligi câștigate, fie vorba între noi). Bă băieți...neah, lasă! Știți voi ce vroiam să zic!

tibyy
tibyy  •  13 Septembrie 2012, 12:21

neko00> M-am prins,tu esti Floarea Leonida,gimnasta romana care a ales calea bordelurior din Germania,esti la fel de desteapta in tot ceea ce spui. Nu mai pierde vremea pe aici,nu vezi ca nu intereseaza pe nimeni ineptiile tale,du-te mai bine la produs unde ti-e locul.

dilibau
dilibau  •  13 Septembrie 2012, 11:55

Cred ca autorul acestui articol a vazut alt meci. Nici una dintre echipe n-a jucat stralucit in atac, iar prima repriza a fost o intrecere intre portari. Sala mica, caldura innabusitoare, incertitudine legata de bani, un Tadici ... cum il stim - toate ingredientele unei reprezentatii mediocre de ambele parti. Totusi e de remarcat ca gurile de tun (Katarina si Sandy) si-au facut datoria, e exact ce ne-a lipsit pana acum: goluri de pe inter. Echipa e inca in formare, dar chiar si asa a jucat un handbal de viitoare campioana. Pana si Barca a dominat-o pe Chelsea si n-a prins finala CL, prefer oricand un joc prost cu victorie unui joc bun c-o infrangere...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează