SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL

Jucătoarea care a speriat oamenii din sală la meciul cu Spania dezvăluie ce s-a întâmplat: "Mi s-au amestecat puțin gândurile!"

Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor
Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2017 12:47

Accidentată în meciul cu Spania, când s-a lovit cu capul de suprafața de joc, interul stânga Cristina Zamfie Florianu, va fi menajată, cel mai probabil, în meciul de diseară cu Angola.

La antrenamentul naționalei României de miercuri seara, care a avut loc în sala de antrenament de la Trier, antrenorul Ambros Martin a trimis câteva fete să se pregătească separat.

Pe lângă Cristina Neagu, Crina Pintea, Valentina Elisei Ardean, Melinda Geiger și Eliza Buceschi, care au bifat cele mai multe minute în disputa cu Spania, s-a aflat și Cristina Zamfir.

Interul stânga s-a lovit grav, cu capul de suprafața de joc, în minutul 48, atunci când a scos o aruncare de la 7 metri (imagini AICI).

Ieri, la antrenament, Cristina a făcut dar mișcări de streching. "Cristina e sub control. Va trebui să intre treptat la efort. Va fi aptă la partida cu Franța",a declarat doctorul echipei naționle, Florin Ciocoiu.

Jucătoarea a spus și ea că totul este în regulă. "În seara meciului am avut așa puțin gândurile amestecate, de la căzătură, dar acum sunt bine", a glumit Cristina. 

România și Angola se vor duela de la ora 19:00, în grupele Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  07 Decembrie 2017, 13:33

astazi ar tb sa vedem pe teren si alte jucatoare care au jucat mai putin pt inca 2 puncte

Vezi toate comentariile (1)
Comentează