SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Jucătoarele de la Itxako şi-au făcut videoclip pentru a promova meciul cu Larvik din finala Ligii Campionilor!

Oana Chirilă
Oana Chirilă

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 02 mai 2011 18:35

Alături de jucătoarele campioanei Spaniei apare şi românca Oana Chirilă. Norvegiencele de la Larvik sînt favorite la cîştigarea trofeului


Itxako Estella, campioana Spaniei, a fost în acest sezon marea surpriză a Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Martin Ambros a depăşit echipe mult mai bine cotate precum Hypo Viena, Oltchim, Gyor şi a ajuns în finala Ligii Campionilor. Un ţel la care spaniolele nu credeau că vor ajunge aşa devreme. Succesul e cinstit cum se cuvine. Handbalistele din nordul Spaniei au realizat un videoclip de prezentare în care se automotivează pentru finala cu campioana Norvegiei. Românca Oana Chirilă e una dintre protagoniste alături de portugheza Barbosa, franţuzoaica Tervel, rusoaicele Turey şi Kurbanova, dar şi ibericele Barno, Navarro, Aguillar, Pena, Pinedo sau Fernandez.

Prima manşă a finalei Ligii are loc pe 7 mai, la Larvik, returul fiind programat la Estella pe 14 mai.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vera7kc
vera7kc  •  02 Mai 2011, 20:58

genial! imi place ca filmuletzul se incheie cu oana. Multa bafta itxako!

adicristea
adicristea  •  02 Mai 2011, 20:03

Excelent! Si cand te gandesti ca ziceam de ele ca sunt ciuca batailor in grupa...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează