SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / VIPERS KRISTIANSAND-CSM BUCUREȘTI (SÂMBĂTĂ, ORA 19:00, DIGI, LOOK)

Jucătoarele lui CSM București nu au voie să părăsească hotelul din Norvegia

”Tigroaicele”, pe aeroportul din Amsterdam FOTO CSM București
”Tigroaicele”, pe aeroportul din Amsterdam FOTO CSM București

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2020 14:57 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 20:34

Handbalistele de la CSM București au ajuns la Kristiansand. Nu au voie să părăsească hotelul până nu vor primi rezultatele testelor COVID făcute de norvegieni. Vipers Kristiansand-CSM București e sâmbătă, ora 19:00, în direct la TV pe DigiSport și Look, livetext pe GSP.ro. 

Trezite cu noapte-n cap, jucătoarele de la CSM București au ajuns joi, la ora 14:00 la Kristiansand, după o escală la Amsterdam. "Tigroaicele" au fost așteptate la hotelul din Kristiansand de "cosmonauți", personalul medical venit să le recolteze probele pentru testul COVID-19.

"Până vin testele nu avem voie să ieșim din hotel. Mâncarea ne este adusă la ușă, nu avem voie să intrăm cu nimeni în contact", a declarat antrenorul Adrian Vasile. Bucureștencele au mai făcut două teste RT-PCR în ultima săptămână, după ce au aflat că vedeta echipei, Cristina Neagu a fost depistată pozitiv. "Sper ca și la testele din Norvegia toată lumea să fie negativă. Cristina Neagu nu este ușor de înlocuit, dar sper să câștigăm și fără ea", a spus Adi Vasile.

Jucătoarele lui CSM București nu au voie să părăsească hotelul din Norvegia
Între două avioane, timp pentru discuții între antrenorii Adi Vasile și Iulia Curea FOTO CSM București

Charter la întoarcere

Ca și CSM București, care nu a jucat cu Rostov Don, și Vipers Kristiansand are un meci mai puțin disputat. Unguroaicele de la FTC Budapesta nu au trecut testul COVID din Norvegia, deși oficialii maghiari au declarat că la plecarea din Ungaria, toată lumea era în regulă. Ferencvaros nu a mai putut să plece din Norvegia decât cu un charter, venit special de la Budapesta, pentru că două dintre jucătoare au fost descoperite pozitiv!

CSM București și Vipers Kristiansand sunt singurele formații care au punctaj maxim după primele două etape. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close