SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Kim Rasmussen despre perioada petrecută la CSM: "A fost ca un film la Hollywood!"

Kim Rasmussen suportă bucuros ca Maria Fisker să-i toarne şampanie în cap
Kim Rasmussen suportă bucuros ca Maria Fisker să-i toarne şampanie în cap

Articol de , - Publicat duminica, 22 mai 2016 00:00

Așa descrie Kim Rasmussen perioada petrecută la CSM București, echipă pe care a condus-o ieri la ultimul său meci în România.

Kim Rasmussen pleacă de la CSM. Danezul care a pregătit campioana României în ultimul sezon a semnat deja contractul cu federația ungară. Va fi antrenorul lui Görbicz, Tomori, Kovacsics și celelalte handbaliste maghiare în următorii patru ani.

Ieri, la Cluj, danezul a fost alergat de eleva sa Maria Fisker pentru baia cu șampanie. Extremei nu i-a fost greu să-l prindă și i-a turnat tot conținutul unei sticle în cap.

"Adevărata finală a fost cu o zi îninte, cu Baia Mare. După Budapesta a fost dificil să găsim resursele necesare pentru handbal. Am făcut lucruri care ne-au epuizat fizic și psihic. Ne-a fost aproape imposibil ca să ne antrenăm și să intrăm în ritm și asta s-a văzut. M-am gândit chiar că putem pierde cu Baia Mare", a spus el.

Kim spune că e bucuros, dar și trist în același timp. Despărțirile sunt grele și nu-i plac. "E o zi tristă pentru mine, la ultimul meci pe banca CSM-ului. Experiența mea aici a fost ceva extraordinar, de vis, ca un film la Hollywood. Am făcut tripla, niciodată nu mă gândeam atât de departe", a adăugat tehnicianul.

Nordicul nu a mai făcut nici un pariu cu fetele sale. "Nu mai fac, mi-am învățat lecția. Mi-a ajuns un meci îmbrăcat în roz", a încheiat râzând Kim.

"Nu voi plânge când voi pleca din România, deși sunt un tip emotiv. Oricum, e cel mai frumos an din cariera mea"
Kim Rasmussen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează