SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Klikovac, noua superachiziție a CSM-ului: „Am venit să sparg ghinionul şi să câştig trofeul Ligii Campionilor!”

Andrea Klikovac
Andrea Klikovac

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 20:39

Muntenegreanca Andrea Klikovac (27 de ani) a fost transferată, azi, de CSM București.

Jucătoarea evoluează pe postul de inter dreapta și a fost prezentă de 5 ori consecutiv în final four-ul Ligii Campionilor cu Vardar Skopje (2013-2018).

Ultima oară, Klikovac a evoluat la Kisvardai, formație din Ungaria.

„Cred că avem o echipă foarte valoroasă în sezonul următor și putem câștiga Liga Campionilor. Va fi un sezon aglomerat, dar îmi place competiția, ador să joc meciuri multe. Știu că în România va fi o ligă puternică în sezonul viitor, dar exact asta îmi doresc”, a declarat viitorul inter dreapta de la CSM București, pentru site-ul oficial al clubului.

O „leoaică” devenită „tigroaică”

„La naționala Muntenegrului ni se spune leoaice, acum sunt tigroaică, deci pe aproape”, spune zâmbind tunarul naționalei Muntenegrului.

Klikovac s-a blocat când a văzut trofeul Champions League cucerit de CSM în sezonul 2015-2016. „Sunt foarte fericită că sunt aici atât de aproape de acest trofeu. L-am văzut de cinci ori în final-four, dar am avut ghinion şi nu l-am câştigat încă. De aceea am venit la CSM Bucureşti!”, a spus jucătoarea de 27 de ani.

Citește și:

Interviu la dublu: Marta Lopez și Alicia Fraga Fernandez vorbesc despre SCM Rm. Vâlcea: „Probabil nu ne mai încurcăm până la final” » Ce le-a uimit în România: „E genial și interesant”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
ceaiuri
ceaiuri  •  18 Martie 2019, 14:07

superachizitia era rezerva lui lazovic(era folosita mai mult in faza de aparare pe intermediar,de valoarea ei avem destule in campionatul nostru)dar cum a picat finantarea jucatoarele bune au gasit echipe...(daca era asa buna de ce nu au transferat-o cei de la buducnost)ea a ajuns pe la vecinii nostri ,nu putem sa ii uram decat mult noroc

phlorinn
phlorinn  •  17 Martie 2019, 11:14

Inca un super transfer cum au facut si pina acum dar in realitate e doar o jucatoare sa fie acolo la numar . CSM poate sa aduca doar pe cine accepta sa vina in haosul de la acest club sau jucatoare care au fost rezerve pe unde au jucat . Sunt in Danemarca, Germania, Norvegia jucatoare care evolueaza in cupele europene si in campionatul intern meci de meci dar la fel cum a fost in trecut nu au acceptat oferta chiar daca sunt convins ca salariul a fost mai mare. Daca in fiecare an schimbi 7-8 jucatoare si 2-3 antrenori plus cine vine la echipa multe sunt asa doar la numar, nu ai cum sa faci o echipa si performanta decit poate ceva de moment.

bellosguardo
bellosguardo  •  17 Martie 2019, 10:27
Postat de bridges pe 16 Martie 2019, 21:25

Da dar trebuia sa te duci la Valcea ca sa joci la anul in Liga Campionilor.

Nu.e prea "palida".Prefer linia spaniola...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează