HANDBAL  ·  KRIM LJUBLJANA - SCM RM. VÂLCEA

Krim Ljubljana - SCM Rm. Vâlcea // Epidemie de gripă în lotul vâlcean! Nouă jucătoare au probleme de sănătate

Foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea
Foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2020 14:19

Krim Ljubljana - SCM Rm. Vâlcea // Nouă jucătoare din echipa campioană au probleme de sănătate. Cel mai grav sunt Irina Glibko și Samara da Silva, care au avut 39.5 temperatură!

Probleme mari pentru antrenorul Florentin Pera înaintea meciului cu Krim Ljubljana, partida care ar putea să aducă matematic calificarea vâlcencelor în sferturile de finală ale Ligii Campionilor!

Krim Ljubljana - SCM Rm. Vâlcea // Epidemie de gripă în lotul vâlcean

Campioana SCM Rm. Vâlcea are nu mai puțin de 9 jucătoare cu probleme de sănătate înaintea disputei de sâmbătă, din Slovenia! În cadrul echipei oltene, gripa face ravagii.

Dacă la Bistrița, înaintea meciului de campionat, doar Irina Glibko și Cristina Florica au avut simtome de răceală, acum sunt șapte jucătoare care tușesc și au stări febrile.

Irina Glibko și Samara da Silva sunt cele mai grav. Amândouă au avut temperatură, peste 39 de grade. Dar e foarte rău, pentru că virusul s-a răspândit rapid", a declarat antrenorul Florentin Pera. 

Ann Grette Norgaard, Alexandra Badea, Kristina Liscevici și Raluca Băcăoanu sunt și ele răcite. Doctorii și-au intrat în rol, fetele sunt pe medicamentație și se speră ca la ora meciului să poată evolua aproape de capacitatea maximă. 

Jelena Trifunovici și Mireya Gonzalez au altfel de probleme. „La ele virusul s-a manifestat prin stări de vomă și dureri abdominale”. „Niciodată nu m-am confruntat cu atâtea probleme. Eu sper să trecem și peste acestea și să ne întoarcem acasă cu un rezultat bun, care să însemne, de altfel, calificarea în sferturile de finală", a subliniat tehnicianul campioanei.

Krim Ljubljana - SCM Rm. Vâlcea // 80 de suporteri lângă echipă

Campioana României va fi susținută, la Ljubljana, de aproximativ 80 de suporteri. 50 au făcut deplasarea cu autocarul, iar restul cu mașinile personale. „Suporterii sunt tot timpul lângă noi. Le mulțumim și sper ca la final să sărbătorim împreună un succes", a declarat președintele Florin Verigeanu.

În tur, la Rm. Vâlcea, campioana României s-a impus cu 31-16.

CLASAMENT GRUPA 2

Primele patru echipe se califică în „sferturi"

Etapa a 4-a

Sâmbătă:

  • Savehof - Buducnost (14:30)
  • Krim Ljubljana - SCM Rm. Vâlcea (20:00)

Duminică: 

  • Brest - Gyor (20:00)

CITEȘTE ȘI:O femeie din Olt și-a lăsat mașina pornită şi a intrat într-un supermarket, preț de câteva minute. A trăit un șoc când a ieșit. „Am crezut că mor când am văzut”
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:15 Baschet M
Steaua - Argeș Pitești
Digi 3, Telekom 3
18:15 Baschet M
U-BT Cluj Napoca - BC CSU Sibiu
Digi 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Valencia - Osasuna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
22:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Atletico Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet
Liga 1