SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Lada a bătut Nurnberg cu 28-27!

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2008 00:00

Oltchim Rm. Vîlcea nu mai are nici o şansă la semifinale! Ultima speranţă a româncelor a murit în Rusia. Herbert Muller, antrenorul de la FC Nurnberg, care e născut la Timişoara, s-a ţinut de cuvînt: s-a dus în Rusia să cîştige şi să ajute Oltchimul. Lada Togliatti, finlista ultimei ediţii a Ligii Campionilor, a condus cu 15-12 la pauză, dar s-a văzut egalată în minutul 35. Apoi Nurnberg a trecut la conducere: 19-17 minutul 40 şi 23-19 minutul 45! În ultimele minute însă Lada a întors rezultatul şi a cîştigat cu 28-27!

Helfried Muller, fratele lui Herbert Muller, antrenorul secund de la Nurnberg, a declarat că 'n ultimele secunde nemţoaicele au fost furate grosolan de arbitrii ciprioţi Michael Argyrou şi Loizos Loizou care au închis ochii la o aruncare de la 7 metri foarte clară. La egal, Oltchim ar fi avut avantajul rezultatelor directe în faţa Ladei. Aşa, cu 8 puncte în clasament, Lada nu mai poate fi ajunsă de Oltchim, chiar dacă vîlcencele bat în această seară pe Gyor.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (89)
 •  16 Martie 2008, 13:34

Tadiciule,n-o fi fost blat si aici?Dispari repede de la echipa,sa vina Muller.Ai vazut ca a scos un rezultat mai bun decat tine la Lada?

 •  16 Martie 2008, 00:31

Daca as fi fost in locul lui Gavrilescu ,dupa fluierul final de la Lada,l-as fi adus deja pe Muller in locul primitivului de Tadici.

 •  15 Martie 2008, 22:28

nu fiti asa increzute cu forta brasov,mai aveati putin si ati fii incurcat,dar pregatitiva va asteapta un meci de istorie,cu oltchimul.orcum rulmentul ca club a existat inaintea chimistului.jocul vostru a scartait in seara asta,norocul vostru a fost ca sunt mai slabe decat voi din toate punctele de vedere.atentie,mai departe!

Vezi toate comentariile (89)
Comentează