SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-DUNĂREA BRĂILA 33-21

Le-au dat cât au putut! CSM București a profitat de situația Brăilei și a câștigat la scor: 33-21

Niombla a marcat ieri de trei ori // FOTO sportspictures.eu
Niombla a marcat ieri de trei ori // FOTO sportspictures.eu

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2017 00:00

Campioana României și-a luat revanșa în fața brăilencelor, singurele care le învinseseră în campionat, sezonul trecut.

Campioanele de la CSM abia le-au așteptat pe brăilence pentru a-și lua revanșa, pentru înfrângerea din tur. Au avut o motivație în plus, deși problema titlului nu se mai pune.

Brăila a rezistat în Sala Rapid doar 18 minute, până la 7-7. Apoi CSM s-a dezlănțuit. Isabelle Gullden a dat startul forcingului campioanei Europei, care s-a desprins la 12-7 și a intrat la pauză cu 6 lungimi avans: 15-9.

Jocul CSM-ului a fost acum îmbucurător în privința partidei de duminică, din Liga Campionilor, contra danezelor de la Team Esbjerg. Portarul Grubisici, dar și Gullden, Carmen Martin, Manea, Brădeanu au arătat multă poftă de joc.

Apărarea a fost mereu atentă, iar liniei de 9 metri a Brăilei, una redutabilă, cu Perioanu, Tiron, Buceschi, Zamfirescu sau Udriștoiu, i-a fost foarte greu să găsească drumul spre gol.

La final, tabela a arătat 33-21, un scor care arată clar diferența enormă între cele două echipe. "De această dată am jucat mult mai exact, nu au mai fost acele fluctuații, cu căderi și urcări. Am mai și ratat, că nu există un meci perfect, dar per total echipa a arătat mult mai bine", a radiografiat partida antrenorul CSM-ului, Aurelian Roșca.

"Nu a fost neapărat o revanșă, dar am dorit să jucăm mai bine. Știam că dacă vom câștiga titlul va fi mult mai aproape și ne vom putea focusa doar pe meciurile din Liga Campionilor", a declarat și Carmen Martin.

CSM București are acum 11 puncte avans față de Brăila, în fruntea clasamentului, dar dunărencele au un joc mai puțin. În aceste condiții, CSM se poate considera deja campioană, pentru a treia oară consecutiv.

CSM București 33
Gullden 7, C. Martin 5, Manea 5, Brădeanu 3, Niombla 3, Lobach 3 Mehmedovici 2, Torstensson 2, Bohme 2, , Bazaliu 1. Antrenor: Aurelian Roșca

Dunărea Brăila 21
Udriștoiu 5, Tiron 5, Perianu 3, Czeczi 3, Zamfirescu 2, Buceschi 2, Szucs 1. Antrenor: Costică Buceschi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează