HANDBAL  ·  LICITAȚIE

Licitație caritabilă » Narcisa Lecușanu a aflat din GSP de problemele de sănătate ale fostei handbaliste Gabriela Artene și dorește să o ajute

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 16:25

Vicecampioană mondială cu naționala României în 2005, Narcisa Lecușanu, în prezent membru în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal, a aflat din Gazeta Sporturilor de problemele de sănătate ale Gabrielei Artene (50 de ani).

Fosta internațională de la Galați a fost diagnosticată, de curând, cu o tumoare glomică la urechea dreaptă și va trebui operată de urgență.

"A fost un moment foarte trist pentru mine să aflu că Gabi este bolnavă și fac un apel către toți cei care o cunosc, si nu numai, să o ajutăm. De la suflet la suflet! Le mulțumesc anticipat celor care sunt alături de Gabi în aceste momente!",a declarat Narcisa Lecușanu.

Licitație pe contul personal de facebook

Narcisa s-a gândit să scoată la licitație pe contul său de facebook (AICI) mingea oficială cu care s-a jucat meciul pentru medaliile de bronz intre Buducnost și CSM Bucuresti la Final Four-ul Ligii Campionilor 2017 și tricoul de la Gala Campioanelor, Oltchim 2017.

"Licitația pentru minge începe de la 2.500 de lei, iar tricoul de la 800 de lei. Toți banii vor ajunge în posesia Gabrielei", a spus Narcisa.

Gabriela Artene a jucat 28 de meciuri în prima reprezentativă a României și a marcat 26 de goluri. A făcut parte din echipa care la Mondialul din 1993 a ocupat locul 4. A jucat 15 ani la Oțelul Galați și câte un sezon la Oltchim Rm. Vâlcea, Remin Deva și Politehnica Timișoara.

Ca antrenoare, Gabi Artene a decshis o școală de handbal, în 2010, Handbal Art, unde le-a format, printre altele, pe Alexandra Dindiligan, Nicoleta Tudor sau Lăcrămioara Câlici.

Cei care doresc să o ajute pe fosta handbalistă gălățeană o pot face donând orice sumă de bani într-unul din conturile deschise pe numele său:
lei - RO44 BTRL RONC RT04 2982 4101
euro - RO91 BTRL EURC RT04 2982 4101

Citește și: REPORTAJ GSP. Problemele grave ale unei campioane » Gabriela Artene are nevoie urgent de operație: "M-am așezat repede pe bancă, să nu care cumva să cad în fața copiilor"La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1