SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Patru echipe cu punctaj maxim după primul turneu de la Sf. Gheorghe!

Raul Nantes, unul dintre eroii etapei a treia FOTO CSM București
Raul Nantes, unul dintre eroii etapei a treia FOTO CSM București

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 20:34 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 21:23

Dinamo, CSM București, Minaur Baia Mare și Dobrogea Sud Constanța au câștigat cele trei meciuri pe care le-au disputat. Performera zilei este CS HC Buzău care a învins Poli Timișoara. Mai jos ai toate rezultatele etapei a 3-a. 

Dinamo București a făcut scor cu CSU din Suceava (40-30), marcând nu mai puțin de 40 de goluri în poarta nou-promovatei. Sucevenii pare că au dat totul în prima etapă, când au făcut egal cu Steaua, după care au pierdut cu Făgărașiul și Dinamo. Dunărea Călărași și-a trecut în cont primele puncte, dar elevii lui Gabi Armanu au avut de tras din greu în fața botoșănenilor. Potaissa Turda și Dobrogea Sud Constanța s-au impus fără emoții, deși Reșița a rezistat o repriză contra constănțenilor.

Și-a învins fostul "copil"

Rezultatul zilei l-a reușit CS HC Buzău, echipa lui Pero Miloșevici, muntenegreanul care a știut cum să câștige în fața echipei la care petrecuse cinci sezoane și jumătate! Timișoara pierde teren, iar echipa lui Vlad Caba va avea de tras din greu pentru a prinde play-off-ul.

CSM București a câștigat meciul cu CSM Focșani mai ușor decât s-ar fi așteptat. Moldovenii fuseseră aproape de surpriză contra celor de la Dinamo, dar cu "tigrii" lui Eliodor Voica nici nu au contat. Raul Campos jucătorul împrumutat de Dinamo a fost de neoprit, marcând de 9 ori pentru bucureșteni. Steaua București a avut, în schimb, mari emoții pentru cele trei puncte cu CSM Vaslui. Moldovenii au atacat la 30-29 pentru a înscrie golul egalizator, dar au pierdut balonul și Steaua a mai punctat o dată. Mari fluctuații în jocul echipei lui Marius Stavrositu, care are totuși 7 puncte după primele trei etape.

Dinamo, CSM București, Minaur Baia Mare și Dobrogea Sud Constanța au punctaj maxim după trei etape, în timp ce singurele echipe fără puncte sunt CSM Reșița, CSM Vaslui și Magnum Botoșani.

Rezultatele etapei a 3-a

CSM Făgăraș-Potaissa Turda 29-36
Dunărea Călărași-Magnum Botoșani 35-28
Dinamo-CSU din Suceava 40-30
Dobrogea Sud Constanța-CSM Reșița 29-21
Poli Timișoara-CS HC Buzău 22-28
CSM București-CSM Focșani 27-20
Steaua-CSM Vaslui 31-29
Minaur Baia Mare-CSM Bacău 32-27

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  18 Septembrie 2020, 09:13

Pandemonia, adică

486296171535958
Nelu Stanciu  •  18 Septembrie 2020, 09:10

Bine că Pndemonia dinamovistă n-a implicat şi handbalul feminin, ceea ce ar fi distrus din temelii Liga Florilor şi orice şansă de fair play în hambalul românesc, care s-ar fi transformat pe termen lung într-o cloacă de escrocherie, jaf şi *** mediatic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează