SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGERE LA SORŢI

Liniştiţi

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2008 00:00

Ieri, la prînz, pentru Aihan Omer&comp. au luat sfîrşit emoţiile. Tragerea la sorţi de la Lillehammer pentru barajele de calificare la turneul final al Campionatului Mondial masculin 2009, din Croaţia, au rezervat României un adversar dorit: Muntenegru.


"Trebuie să ne bucurăm pentru că puteam să cădem cu adversare mult mai puternice, ca Slovenia, Spania, Rusia, Norvegia, Polonia sau Ungaria. După mulţi ani, se pare că avem şansa să ne calificăm la un turneu final", a declarat secretarul general al FRH, Mihai Marinescu, prezent la evenimentul din Norvegia. "Am încredere în valoarea echipei noastre", a adăugat oficialul roman.


Optimist s-a arătat şi selecţionerul Aihan Omer. "Adversarul conta mai puţin, dar sigur că e importantă şi valoarea lui", a afirmat antrenorul României. Acesta consideră că elevii săi pot juca de la egal la egal cu Muntenegru. "Spania, Slovenia sau Ungaria erau nişte forţe cu care am fi avut mult de furcă", a mai spus Omer.


România va juca primul meci în deplasare, la 7/8 iunie, returul fiind programat pe teren propriu, în 14/15 iunie.

Absenţi 14 ani
Dacă va trece de reprezentativa Muntenegrului, selecţionata României se va califica la turneul final al CM din 2009 după 14 ani de absenţă la acest nivel. Ultima ediţie a CM la care România a fost prezentă a fost cea din 1995. Celelalte partide de baraj sînt: Slovenia-Slovacia, Spania-Grecia, Norvegia-Ucraina, Belarus-Rusia, Cehia-Serbia, Polonia-Elveţia, Ungaria-Bosnia-Herţegovina şi Macedonia-Islanda. La CM 2009 sînt deja calificate: Germania, Danemarca, Franţa, Suedia şi Croaţia.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează