SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA 31-25

Luminiţa Huţupan: "Avem nevoie de victorie în meciul cu Norvegia"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2009 00:00

Fostul portar al naţionalei de handbal feminin, Luminiţa Huţupan-Dinu, le-a felicitat pe fostele colege pentru meciul cu Ungaria şi spune că este posibilă şi o victorie cu Norvegia. România a învins Ungaria cu scorul de 31-25 şi este la egalitate de puncte, 6, cu Norvegia.

"Nu am emoţii pentru meciul cu Tunisia. Prima repriză va fi echilibrată, dar nu este o forţă în handbal şi sînt convinsă că vom reveni în partea secundă şi vom cîştiga meciul.

Cu Norvegia este o partidă destul de grea. Nu mai au jucătoare de valoare, dar a rămas un nucleu bine format cu jucătoare ambiţioase. Avem mare nevoie de punctele din meciul cu Norvegia şi de Ramona Maier în teren", a spus Luminiţa Huţupan-Dinu la Contraatac, pe GSPTV.

 

 

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (3)
vera_rapid
vera_rapid  •  07 Decembrie 2009, 23:54

hutu, multumim de analiza detaliata a meciului....dar totusi mi se pare ca exageram un pic cu laudele si ar trb sa fim mai cumpatati cel putin pana ajungem in semifinale sau batem Norvegia (ceea ce pt mine echivaleaza cu aurul olimpic, mondial sau european:)

 •  07 Decembrie 2009, 18:21

da'alte rezultate nu publicati ? ca de gigi va ocupati zilnic...

 •  07 Decembrie 2009, 17:18

Bravo fetelor!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează