SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Mădălina Zamfirescu, contestată pentru locul în lotul României la Mondiale, a impresionat în Liga Campionilor: „Gândurile sunt acum la Japonia!”

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 16:18

Mădălina Zamfirescu a avut o evoluție foarte bună în apărarea SCM Rm. Vâlcea la disputa cu Brest, 23-26, în ultima rundă a grupelor Ligii Campionilor. O veste bună în vederea Campionatului Mondial de la Kumamoto.

Contestată de mulți pentru locul în lotul României la Campionatul Mondial, Mădălina Zamfirescu a demonstrat contrariul prin evoluția ei în ultimul meci de Liga Campionilor. Folosită în centrul defensivei, în fața unei echipe extrem de puternice, Zamfirescu și-a făcut excelent treaba. Și a arătat că poate fi o soluție și în defensiva "tricoloră".

- Mădălina, ca și cu Buducnost, ați fost aproape de un rezultat bun, dar finalul v-a trădat!
- În astfel de competiții e clar că-și spune cuvântul experiența. Mă bucur că ne-am putut ține de ele, dar, din păcate pentru noi, am făcut prea multe greșeli în atac. Iar la acest nivel, orice greșeală se plătește. Aș vrea să le felicit pe fete pentru cum ne-am dăruit, cum ne-am bătut, am vrut să arătăm că rezultatul din tur a fost un accident și că nu aceea este valoarea noastră. În viitor, meci cu meci sigur vom arăta din ce în ce mai bine.

- Mergeți cu 0 puncte în grupa principală. Mai sunt șanse de "sferturi"?
- E clar că va fi foarte greu pentru noi, dar cred că trebuie să sperăm, să ne legăm de orice șansă. Vreau să fim sănătoase ca să ne putem face treaba și vom vedea ce va fi.

- Meciul în care ai jucat cel mai mult în Liga Campionilor. Cum te simți?
- Mă bucur enorm că am putut să-mi ajut echipa, îmi pare nespus de rău că nu s-a terminat și cu un rezultat bun. Urmează o pauză la echipa de club, dar ne facem bagajele pentru echipa națională.

- Vine Mondialul, sunt și acum așteptări mari, ca de fiecare dată.
- Gândurile mele sunt acum la Japonia. Nu vreau să spun multe lucruri, dar eu voi face tot ce e posibil să ajut echipa. Îmi doresc să fim sănătoase și să ne bucurăm de handbal.

Citește și:

Victorie în Letonia » Potaissa Turda e cu un pas în „șaisprezecimile” Challenge Cup

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  18 Noiembrie 2019, 11:16

@Tiberiu Bogdan lucrurile sunt simple: antrenorul naționalei, bun rău ăsta este, o vede titulară în apărare așa că trebuie jucată mai mult...Cum joacă o să vedem! Atâta timp cât la echipa de club a ajuns rezervă iar în locul ei titulară o străină nu ai dreptate este de așteptat să nu fie în cea mai bună formă dar apreciez că măcar acum, cu câteva zile înainte de Campionatul Mondial Pera o bagă mai mult. De ce nu a băgat-o mai mult nu știu, el spune că străina este mai bună, Ryde a susținut oficial invers...Lumea îi dă credit lui Pera...Ceea ce specialiștii români nu fac și în cazul sportivei Chiper, despre care antrenorul fostul ei antrenor Ryde a spus că este nepregătită fizic, indisciplinată tactic și indolentă în pregătire și toți i-au sărit în cap că este cea mai bună...

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  17 Noiembrie 2019, 21:02

Măi Ursescule,tu te auzi ce vorbești,cum spui că a impresionat în CL Zamfirescu mai,că a jucat mai mult ca în celelalte meciuri da,dar nu că a impresionat,prin ce anume măi,că a luat 2 eliminari pt faulturi rudimentare?

1391972634181505
Adrian Popescu  •  17 Noiembrie 2019, 18:30

Ce vrăjeală ai domnule Ursescu...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează