SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Magdeburg - Dinamo 34-33 „Dulăii” pierd la limită ultimul meci din grupele Ligii Campionilor! Duel infernal în play-off

Magdeburg - Dinamo
Magdeburg - Dinamo

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 23:21 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 01:38

Dinamo a pierdut ultimul meci din grupa A în Liga Campionilor la handbal masculin, 33-34 împotriva germanilor de la Magdeburg. 

  • Dinamo o va întâlni în sferturi pe THW Kiel, formație germană cu 4 trofee de EHF Champions League în palmares. Meciurile se vor disputa pe 22/23 și 29/30 martie, iar prima manșă se va disputa la București.

Dinamo va juca în play-off-ul pentru sferturile de finală, iar Magdeburg, pentru că a câștigat partida de astăzi, se va califica direct în „sferturi”,

Dinamo a început greu meciul, marcând primul gol în minutul 4, la 3-0 pentru nemți. Ulterior, elevii lui Xavi Pascual au reușit să echilibreze jocul, iar la pauză au intrat la două goluri de Magdeburg, 17-19. 

În repriza a doua, campioana României a reușit să egaleze, 20-20, însă nemții au accelerat din nou și s-au distanțat de dinamoviști, chiar și la 5 goluri, 30-25. Pe final, de la 33-30, Dinamo a reușit să egaleze, dar Magdeburg s-a impus cu un gol marcat la ultima fază.

Dinamo - THW Kiel pentru un loc în sferturi

O victorie în fața lui Magdeburg ar fi însemnat enorm pentru Dinamo, care ar fi încheiat grupa A la egalitate de puncte cu GOG. Datorită avantajului obținut în meciurile directe, 30-27 la București și 38-38 în Danemarca, „dulăii” ar fi urcat pe locul 4 și ar fi întâlnit-o pe Aalborg. 

„Dulăii” au încheiat însă pe 5 și vor înfrunta locul 4 din grupa B, THW Kiel. Nemții sunt aproape imposibil de învins. Au în palmares 4 titluri de EHF Champions League, ultimul câștigat în 2020. Anul trecut au obținut bronzul, după ce au trecut în finala mică de Veszprem, 34-34 și 3-1 la lovituri de la 7 metri.

Clasament Grupa A Liga Campionilor

Magdeburg - Dinamo 34-33 „Dulăii” pierd la limită ultimul meci din grupele Ligii Campionilor! Duel infernal în play-off

Mai multe știri din handbal:

CS Rapid propune o măsură drastică după scandalul cu Cristina Neagu: „Nu am înțeles niciodată de ce s-au comportat așa cu noi”

Din interes în interes: președintele FR Handbal „a uitat” să renunțe la funcția de șef al AJH Ilfov + contract cu dedicație pentru un furnizor de voturi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  06 Martie 2023, 17:40

poate e bine incercat cu un alt antrenor(lotul arata bine dar jocul e acelasi)

81mada
81mada  •  02 Martie 2023, 22:24

Buna Dinamo, se tine bine la nivelul asta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează