HANDBAL  ·  MĂGURA CISNĂDIE-GRAN CANARIA 22-18

MĂGURA CISNĂDIE-GRAN CANARIA 22-18 // GALERIE FOTO Elena Voicu, MVP-ul partidei retur: „E un rezultat fantastic pentru noi!”

Articol de — Luni, 18 Noiembrie 2019, 13:01

Elena Voicu (29 de ani), portarul Măgurii Cisnădie, a fost MVP-ul partidei retur cu Gran Canaria (22-18), având o evoluție senzațională între buturi.

Elena Voicu (29 de ani), portarul Măgurii Cisnădie, a făcut adevărate minuni între buturile porții echipei sale, ajutând-o să se califice în grupele Cupei EHF. Goal-keeperul a avut un procentaj de 50% în prima repriză și de 40% în partea a doua, contablizând la final 13 parade salvatoare. 

+18 FOTO

Obiectivul meu este de a-mi ajuta echipa de fiecare dată. Acum motivația a fost una suplimentară având în vedere importanța meciului, faptul că ajungeam din nou în grupele Cupei EHF. Mă bucur enorm că am reușit", a declarat Elena. 

Ultimele minute au fost extrem de tensionate, la Cisnădie. Sibiencele au condus și cu 8 goluri diferență, dar în ultimele 7 minute nu au mai găsit calea spre gol. De la 22-15, Rocasa Gran Canaria a punctat de trei ori consecutiv și a avut atacul pentru a înscrie golul calificării. În două rânduri, pe final, s-a opus Elena Voicu. 

„Nu am cuvinte, mă uitam la tabelă și mi se părea că trece timpul foarte greu. Mă gândeam, făceam calcule, când echipa mea era în atac, de câte goluri mai avem nevoie. Bine că s-a terminat cu bine", a punctat Voicu.

Măgura reușește a doua calificare consecutivă în grupele Cupei EHF, iar Elena Voicu este foarte mândră de asta.

„Nu putem spune că e o tradiție, e doar a doua calificare, dar pentru un club tânăr ca al nostru este într-adevăr o performanță. Bugetul nostru nu este unul în prima jumătate, în Liga Națională, dar suntem mereu sus, iar asta înseamnă că muncim bine, atât conducerea, staff-ul tehnic, cât și noi jucătoarele", crede goal-keeperul care a trecut și pe la echipa națională a României.

 „Acum sper să facem o figură frumoasă și în grupe, să nu repetăm experiența de anul trecut, când problemele de sănătate ne-au dat peste cap. Am și avut o grupă extrem de puternică, dar sunt convinsă că și acum va fi la fel pentru că au rămas echipe cu adevărat valoroase. E și Brașovul printre ele, dar cu ele nu putem să ne întâlnim. E mai bine"
Elena Voicu

VEZI ȘI:

Măgura Cisnădie s-a calificat în grupele Cupei EHF, dar a trăit periculos finalulCrezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (5)

Claudio Florian  •  18 Noiembrie 2019, 16:45

Bravo Leny!

Adrian Popescu  •  18 Noiembrie 2019, 15:56

@sibman bravo...

sibman  •  18 Noiembrie 2019, 15:29
Postat de dora pe 18 Noiembrie 2019, 14:11

Nu e cine stie ce frumusete bruneta asta.

Invidie? Arata-te, sa vedem cu ce te lauzi.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1