SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Măgura Cisnădie - Siofok KC 23-31 // Înfrângere drastică! Deținătoarea Cupei EHF s-a distrat în România cu rezervele

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 17:47

Siofok KC (Ungaria), deținătoarea Cupei EHF, a venit la Cisnădie fără cele mai importante trei jucătoare, dar și așa nu a avut emoții în obținerea victoriei, 31-23.

Maghiarele de la Siofok KC au venit la Cisnădie, pentru meciul din etapa a doua a grupelor Cupei EHF, fără vicecampioana mondială Nerea Pena, fără campioana mondială și europeană Gnosianne Niombla, dar și fără Andrea Kobetici, golgeterul echipei în ultimul sezon

Echipa antrenată de norvegianul Tor Odvar Moen nu a avut însă deloc emoții în obținerea victoriei.  

Portarul norvegian Silje Solberg, pivotul croat Katarina Jezici, daneza Simone Bohme și unguroaica Zsuzsanna Tomori au fost de ajuns pentru o victorie clară a celor de la Siofok, echipă cotată cu prima șansă în acest sezon să-și apere trofeul! 

Meciul s-a jucat practic între minutele 17 și 26. În 9 minute, de la 5-6 s-a ajuns la 6-16, un scor intermediar de 1-10! Greu din acel moment pentru echipa lui Alexandru Weber, care a venit în partea a doua la patru lungimi distanță, de la 9-17 la pauză la 13-17. 

Și-au intrat însă în rol din nou jucătoarele cu experiență, Tomori, Jezici, Solberg fiind ținute în teren 60 de minute. S-a terminat 23-31, a doua înfrângere consecutivă pentru Măgura, care se va bate să scape de ultimul loc în grupă cu danezele de la Copenhaga.  

Golurile sibiencelor au fost marcate de Ada Moldovan 6, Panici 5, Senocico 4, Tănăsie 3, Viniukova 3, Nan 1, Ujkici 1. 

În grupa B, Siofok și Podravka au câte 4 puncte, iar Copenhaga și Cisnădie 0.

Vezi și: 

Probleme pentru FRH: Alexandru Dedu nu găsește selecționer! 4 variante au căzut + ce ar putea alege Federația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1037235313056897
Mihai Grandori  •  12 Ianuarie 2020, 21:27

Dar ce-ai vrea sa-i placa ? Babele lui Weber ? Se vedea de la o posta ca Magura cu ale ei babe nu sunt de cupele Europene ... Dar arbitraje favorabile , imarlingaturi , au adus-o sa joace intr-o cupa europeana ... Weber e iresponsbil , vrea bani si faima dar federatia ce-a pazit , de ce a lasat-o . Ptr responsabilizare , pe viitor echipele angrenate in cupele europene cu rezultate dezastruase , depunctate in campionatul intern sa nu se mai bage unde e plapuma prea scurta !!!

1391972634181505
Adrian Popescu  •  12 Ianuarie 2020, 18:51

Ce îți mai place Ungaria puiule de oltean, domnule Ursescu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează