SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Mai aproape de grupe! HC Dobrogea Sud Constanta s-a calificat in turul al treilea al Cupei EHF

Articol de - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 21:40

Pentru al doilea sezon consecutiv, HCDS Constanța s-a calificat în turul al treilea al Cupei EHF, ultimul înainte de fază grupelor.

Constănțenii au trecut fără mari probleme de cehii de la Talent Robstav M.A.T. Plzen, mai ales că au disputat ambele manșe din turul secund pe teren propriu.

După ce s-a impus sâmbătă cu 28-21 (15-15), deținătoarea Cupei României a câștigat și întâlnirea de duminică seară cu 29-23 (14-13). Că și cu o zi înainte, prima repriza a fost echilibrată, cehii conducând și la două goluri diferență. După pauză, Toma și compania au pus stăpânire pe joc și au bifat un nou succes european.

Principalul marcator al gazdelor a fost pivotul Marius Mocanu, cu 6 goluri, în timp ce de la oaspeți s-a remarcat Stehlik, tot cu 6 reușite. "Este o calificare logică. Am stat mai bine fizic și am avut bancă mai bună. Aici s-a făcut diferență", a spus Mocanu. În cele două partide, constănțenii nu i-au putut folosi pe Cutura, Buricea și Nikolici, toți accidentați.

Printre posibilii adversari din turul al treilea se număra formații puternice, printre care THW Kiel, Magdeburg, Fuchse Berlin, Saint-Raphael, unde joacă românii Mihai Popescu și Alex Simicu.

"La tragerea la sorți trebuie să avem noroc și este important să jucăm returul pe teren propriu. Cu acest public, putem să batem pe oricine", a spus căpitanul Laurențiu Toma.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează