SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER LA OLTCHIM

Managarova: "Am ales Oltchim pentru că e o echipă mare!"

Articol de - Publicat luni, 31 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2011 23:04

Iulia Managarova, extrema dreapta adusă de Oltchim Rm. Vîlcea de la Spartak Kiev, a fost prezentată luni la Rm. Vîlcea.

Ucraineanca de 22 de ani va juca la Oltchim în tricoul cu numărul 6. Ea a declarat că vine la Oltchim pentru că e o echipă mare şi pentru că vrea să cîştige Liga Campionilor la Vîlcea.

Managarova a semnat un contract pe un an şi jumătate şi nu va putea evolua decît in meciurile de Liga Campionilor. Iulia va debuta în tricoul Oltchimului duminică, în partida cu Buducnost Podgorica, prima în grupele principale ale Ligii Campionilor. Managarova a jucat cu Ucraina la Euro 2010, fiind cu 25 de goluri, a doua marcatoare a echipei, după Anastasia Pidpalova, interul de la Oltchim înscriind 27.

"Iulia e o fată deşteaptă, are viteză şi-şi depăşeşte uşor adversarele. Cred că va face treabă bună la Oltchim", a declarat coechipiera ei, Anastasia Pidpalova, cea care are şi rolul de a o ajuta pe Managarova să se integreze cît mai repede.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează