SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Maren Aardahl, după victoria obținută de SCM Rm. Vâlcea cu Buducnost: „Începem să arătăm ce putem cu adevărat!”

Maren Aardahl bucuroasa după un meci bun făcut de ea și echipa ei FOTO Marius Ionescu
Maren Aardahl bucuroasa după un meci bun făcut de ea și echipa ei FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 14:29 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 15:27

SCM Rm. Vâlcea-Buducnost 25-23. Maren Aardahl, pivotul norvegian al echipei vâlcene, spune că echipa sa a suferit mult în ultima perioadă, din cauza infectărilor cu COVID-19, dar e sigură că se va califica mai departe

SCM Rm. Vâlcea a obținut miercuri a doua victorie consecutivă în grupa B a Ligii Campionilor. Maren Aardahl, pivotul echipei oltene, a făcut din nou un meci foarte bun, atât în apărare, cât și în atac. Maren a suferit și ea mult, a fost infectată cu coronavirus, iar apoi, la aproape două luni după, nu reușea să se negativeze. "Sunt foarte mândră de fete, sunt convinsă că acest sezon, cu toate problemele, ne-a întărit. Au fost foarte multe fete testate pozitiv cu COVID-19 și nu ne-am putut antrena normal, dar acum, când am avut două săptămâni împreună, am arătat ce putem cu adevărat", spune Maren.

Energie pentru apărare

Maren e sufletul apărării vâlcene, spune că iubește să lupte acolo, cu adversarii, că asta a învățat să facă din totdeauna. "Sunt mulțumită de meciul pe care l-am făcut cu Buducnost, în special de prima repriză, în care am reușit să înscriem cu ușurință și am corectat din mers greșelile din apărare. Ne completăm bine în apărare, avem încredere una în alta și reușim să găsim energia necesară ca să facem un joc bun în defensivă", a adăugat Maren.

"Avem de luat o revanșă cu ȚSKA Moscova"

Maren se gândește acum la meciul de duminică, împotriva celor de la ȚSKA Moscova. "O să ne recuperăm, avem o zi liberă. ȚSKA este o echipă mult mai puternică pentru că, spre deosebire de Buducnost, care a avut multe probleme de lot, ele au toate jucătoarele valide. Cu siguranță vom arăta altfel decât am făcut-o în Rusia fiindcă acum nu ne lipsesc decât două jucătoare. Cred că suntem mai aproape de adevăratul nostru potențial", crede Maren. SCM-ȚSKA se joacă duminică, de la ora 17:00, și va fi în direct pe Digi, Telekom și Look, dar și livetext pe www.gsp.ro.

Citește mai multe știri din handbal:

SCM Râmnicu Vâlcea - Buducnost 25-23 » Oltencele obțin a doua victorie consecutivă în Liga Campionilor

Spectacol în faza a două Mondialului de handbal masculin » Norvegia câștigă cu Portugalia, Belarus a egalat Suedia în ultima secundă

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează