SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA 19-22

Maren Aardahl, după victoria obținută de Vâlcea cu CSM: „Am arătat care e mesajul pentru Liga Campionilor!”

Aardahl (dreapta) și Trifunovici nu o lasă pe Crina Pintea să-și găsească poziția ideală FOTO Marius Ionescu
Aardahl (dreapta) și Trifunovici nu o lasă pe Crina Pintea să-și găsească poziția ideală FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 11:07 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 11:56

Maren Aardahl, pivotul norvegian, e încântată că a ajuns la Vâlcea și în campionatul României. ”Cred că mi se potrivește de minune. În România se joacă tare, fizic, ceea ce mie nu-mi displace deloc”

Norvegianca Maren Aardahl a jucat primul meci tare de când a venit la SCM Rm. Vâlcea și e tare încântată, mai ales că echipa sa a câștigat finala cu CSM București, 22-19. Jucătoarea de forță pe care Vâlcea a adus-o pentru a o pune în centrul apărării a făcut o primă repriză excelentă, dar a văzut cartonașul roșu în minutul 39 și până la final a suferit în tribună.

"Este o realizare extraordinară pentru noi această victorie. Am respectat întocmai planul de joc și am făcut o primă repriză fantastică. Părerea mea este că atunci am câștigat meciul", a declarat Maren. Nu e supărată că a văzut trei eliminări de două minute și cartonașușl roșu. "Am știut de la început că o să joc în apărare într-o zonă dificilă. Rolul meu a fost să fac marcaj la Pintea și să fragmentez pe cât posibil atacurile. Am făcut ce am pregătit, faptul că am luat cartonaș roșu nu e o problemă pentru mine. A fost extraordinar de greu însă să stau pe margine. Am țipat, am strigat, nu cred că o să mai am voce", a subliniat nordica.

Campionatul care i se potrivește

Aardahl vrea ca evoluțiile de la Rm. Vâlcea să o trimită la naționala Norvegiei, acolo unde până acum nu a avut loc de Brattset și Loke. "Cred că în România e campionatul care mi se potrivește cel mai bine. Eu sunt o jucătoare pe fizic, îmi plac duelurile tari și cred că va fi un an bun pentru mine. Jucăm în viteză, e un avantaj pentru mine care plec pe contraatac, pot să dau goluri ușoare", a declarat Aardahl. Așteaptă acum debutul cu Vâlcea în Liga Campionilor. "Sunt convinsă că am transmis un mesaj adversarelor din Liga Campionilor care s-au uitat la meciul nostru. Nouă ne convine statutul de outsider. Cu ambiție și dăruire vom obține rezultate bune în Ligă. Cât despre campionatul intern, luptăm cu CSM pentru titlu", a încheiat Maren.

Maren Aardahl, după victoria obținută de Vâlcea cu CSM: „Am arătat care e mesajul pentru Liga Campionilor!”
Primele trofee castigate in Romania FOTO Marius Ionescu

3 goluria marcat Maren în finala Cupei României, toate în prima repriză

Citește mai multe știri din handbal: 

Marta Batinovici, „căpitanul” care a purtat Vâlcea spre trofeul Cupei României: „Am vrut să arătăm că am meritat locul 1 din sezonul trecut!”

Gabriela Szabo nu acceptă locul doi » Directorul CSM București a refuzat medalia de argint!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  08 Septembrie 2020, 14:13

un transfer reusit,face bine faza de aparare(cand a fost schimbata echipa a suferit)daca o sa fie jucata si pt faza de contraatac o sa devina o jucatoare de baza..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează