SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAȘOV

Mariana Târcă a fost demisă » Înfrângerea cu U Cluj i-a fost fatală antrenoarei de la Corona Brașov

Mariana Târcă a înregistrat cu Corona 5 victorii, un egal și 5 înfrângeri în actualul mandat // FOTO: Ionuț Buharu
Mariana Târcă a înregistrat cu Corona 5 victorii, un egal și 5 înfrângeri în actualul mandat // FOTO: Ionuț Buharu

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 00:00

Antrenoarei de la Corona Brașov i-a fost fatală înfrângerea de vineri seara, de pe teren propriu, 28-32 cu U Cluj Napoca.

Mariana Târcă a rezistat pe banca formației de sub Tâmpa doar 12 etape. Revenită la Brașov după o pauză de trei sezoane, antrenoarea a fost dată afară după ce echipa sa a pierdut vineri seara, un nou meci pe teren propriu, 28-32 cu U. Cluj Napoca.

"Este o decizie pe care nu ne-am dorit-o, dar pe care a trebuit să o luăm. Am crezut că, după pauza competițională, în jocul echipei se va schimba ceva și vor veni rezultatele pe care ni le dorim, dar înfrângerea cu Universitatea Cluj ne-a impus luarea acestei decizii", a declarat președintele clubului Corona, Liviu Dragomir.

Oficialul brașovean a spus că nu a fost găsit încă un înlocuitor. "Într-un timp foarte scurt vom anunța și numele celui care va ocupa postul de antrenor. Avem încredere că valoarea echipei Corona este alta decât cea văzută în meciul de vineri seara", a subliniat oficialul.
Corona Brașov e pe locul 5 în Liga Națională, cu 16 puncte, la 14p distanță de liderul CSM București.

Amariei și Gogârlă pe listă

În locul Marianei Târcă, pe banca formației Corona Brașov sunt vehiculate mai multe nume. Primul este cel al lui Carmen Amariei, care a pregătit ultima dată pe U Cluj Napoca. Un alt nume pe lista oficialilor ardeleni este cel al Simonei Gogârlă, ultima dată la SCM Craiova.

Atât Amariei, cât și Gogârlă sunt foste jucătoare ale echipei de sub Tâmpa. Foarte plauzibilă e și varianta cu Dumitru Berbece, antrenorul secund al Coronei Brașov în mandatul lui Bogdan Burcea, dar și al Marianei Târcă. Dumitru Berbece a fost antrenor principal la băieți, ultima dată la Steaua București.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează