SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA MARAMURESULUI

Mariana Tîrcă face din nou echipă la Rulmentul

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

 Braşovencele au triumfat la "Cupa Maramureşului" după ce au cîştigat toate cele trei meciuri ale turneului

Echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov a câştigat, sâmbătă, cea de-a IX-a ediţie a Trofeului Maramureş, organizat la Baia Mare. La turneul amical de la Baia Mare, care s-a disputat vineri şi sâmbătă, au participat echipa gazdă HCM Ştiinţa Baia Mare, Rulmentul Braşov, ZRK Cacak (Serbia), plus naţionala feminină de tineret a României. 

Rezultatele complete înregistrate la Trofeul Maramureş sunt următoarele: 

Rulmentul Braşov - ZRK Cacak 35-28

HCM Ştiinţa Baia Mare - Lotul naţional de tineret 25-26
Rulmentul Braşov - Lotul naţional de tineret 33-26
HCM Ştiinţa Baia Mare - ZRK Cacak 37-23
Lotul naţional de tineret - ZRK Cacak 35-28
HCM Ştiinţa Baia Mare - Rulmentul Braşov 22-32.

Rulmentul Braşov a câştigat turneul de la Baia Mare, în clasament fiind urmată de naţionala de tineret, HCM Ştiinţa Baia Mare şi ZRK Cacak. 

Premiile speciale acordate au fost următoarele: Eliza Buceschi (Lotul naţional de tineret) - golgeter (30 de goluri) şi Miss Trofeul Maramureş, Tanja Vuckovici (ZRK) - cea mai tehnică jucătoare, Stăncuţa Guiu (Rulmentul) - cel mai bun portar şi ZRK Cacak - Trofeul fair-play. Stăncuţa Guiu, fostul portar al Oltchimului şi al campiaonei Ungariei, Gyor, care ultima dată a evoluat în prima ligă maghiară, la Kiskunhalas, a apărat pentru prima dată poarta Rulmentului la turneul de la Braşov. Goal-keeperul are mari şanse să semneze un contract cu formaţia de la poalele Tîmpei, fiind dorită în echipă de Mariana Tîrcă.

Turneul aflat la a IX-a ediţie a fost câştigat până acum de HCM Ştiinţa Baia Mare (de 4 ori), de "U" Jolidon Cluj (de 2 ori), de HC Dunărea Brăila şi de Hodmezovasarhely (Ungaria).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
anytwo
anytwo  •  21 August 2010, 16:22

intrati pe www.anytwo.ro .. ai posibilitatea sa inveti poker de la pro-players, ai oportunitatea de a-ti incepe cariera de jucator de poker online primind 20 Euro la UniBet, gratuit si fara a face nici un depozit, si beneficiezi si de un rakeback de 30%

Vezi toate comentariile (1)
Comentează