SPORTURI  »  HANDBAL  »  CEARTĂ

Mariana Tîrcă: "Gogîrlă minte, nu i-am interzis să intre în sală!"

mariana tirca
mariana tirca

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Acuzată de Simona Gogîrlă, fosta ei elevă, că nu o mai lasă să se antreneze în sala din Braşov, Mariana Tîrcă se apără:

"Sînt nişte inepţii declaraţiile ei. Cine sînt eu să nu o mai las să intre în sală la Braşov? E sala mea? Pe mine nu mă intersează Gogîrlă. Nu poate ieşi în evidenţă şi se folosesşte de numele meu? Să înţeleagă o dată pentru totdeauna că drumurile noastre s-au despărţit şi cu asta-basta. Să mă lase să-mi văd de treaba mea! Să nu mai sune fetele de la echipă şi să încerce să le convingă să plece de la Braşov!", a spus Mariana Tîrcă, antrenoarea Rulmentului.

Simona Gogîrlă a jucat la Braşov trei sezoane, dar a decis să plece după ce Herbert Muller a fost demis. Gogîrlă se antrena cu echipa de băieţi de la Braşov, Rom Cri Braşov,  şi joacă  acum pentru Rapid CFR Bucureşti.

 "Nu am minţit cu nimic. Am spus adevărul, Martori îmi sînt oamenii de la sală. Nu mă folosesc de numele nimănui, dar mie îmi plac oamenii corecţi, care spun lucrurilor pe nume", a spus si Simona Gogîrlă.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  10 Februarie 2010, 12:20

Intradevar este o problena la nivel national privind promovarea fostelor jucatoare care au diplome si atat.De altfel se poate vedea prin o simpla aruncare a privirii asupra unor asa zise antrenoare.Tarca este deja un renume,dar priviti,la Braila distrugatoarea de familii, Soare l-a mazilit pe Badulescu,Artene la Galati pe cel care a modelat valori handbalistice,Cojocaru,Antoneanu la Bacau pe cei care au crescut jucatoare,Stoenescu la Craiova pe cel care a crescut-o,Sbora,etc...

 •  09 Februarie 2010, 21:17

rusine tarca esti ai un caracter ordinar.tu ai distrus echipa pe care o facuse muller.toate au plecat ca nu au vrut sa lucreze cu tine.nu a fost vorba de bani ca oricum nu primisera banii de un an.esti labila psihic femeie

 •  09 Februarie 2010, 21:05

Gogorita si Ilie au plecat sa-si ajute echipa din oltenia pentru ca si ele sunt oltence si BAFTA LOR IN LIGA NATIONALA!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close