SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-BUDUCNOST, AZI, ORA 18:00, DIRECT DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marija Jovanovici înaintea meciului cu fosta sa echipă: "Ambiţia mea e să bat Buducnostul!"

Marija Jovanovici îşi va reîntîlni azi fostele colege (Foto: Alex Nicodim)
Marija Jovanovici îşi va reîntîlni azi fostele colege (Foto: Alex Nicodim)

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 februarie 2012 21:34

Fostul căpitan al campioanei Muntenegrului, Marija Jovanovici, crede că Oltchim e mai valoroasă decît formaţia din Podgorica.

Marija Jovanovici (26 de ani) s-a transferat vara trecută de la Buducnost Podgorica venind în România, la campioana Oltchim Rm. Vîlcea. După şapte sezoane petrecute la Podgorica, timp în care a fost chiar căpitanul echipei, Marija a ajuns la Oltchim, echipă cu care visează să cîştige Liga Campionilor.

- Marija, ai emoţii înaintea meciului cu Buducnost?
- Trebuie să recunosc că am. Abia aştept disputa, cînd partida va începe, emoţiile vor dispărea.

- Va cîştiga Oltchimul duminică?
- Eu cred că da. Ambiţia mea e să înving Buducnostul. M-am simţit foarte bine la Podgorica, a fost echipa mea de suflet, dar acum joc la Oltchim, sînt profesionistă şi vreau să cîştigăm. Oltchim are jucătoare valoroase, vom fi de partea noastră şi suporterii, cred că avem prima şansă.

- Ai prietene la Buducnost? Ţii legătura cu ele?
- Am multe prietene, vorbim la telefon sau pe internet. Dar o oră, cît va dura meciul, nu vom mai fi prietene. Fiecare va încerca să dea totul pentru echipa la care evoluează. După meci, le voi invita pe fete la masă şi vom redeveni amice.

- Care crezi că e forţa Oltchimului?
- Echipa. Sîntem ca o familie, ne înţelegem foarte bine. Sper să jucăm la fel de bine ca şi în partidele cu Krim şi Metz. Dacă va fi aşa, atunci sigur vom învinge!

Susţinută de mamă
Marija Jovanovici va fi susţinută la meciul de azi de mama sa, care a venit special din Muntenegru pentru partida de astă-seară. Marija şi-a luat însă de curînd şi căţelul de la Podgorica, un labrador de culoare neagră pe care l-a primit cadou acum doi ani.

Încrezător în fete
Constantin Roibu, managerul Oltchimului, a fost aseară la antrenamentul echipei antrenate de Radu Voina pentru a le încuraja pe jucătoare. "Am încredere în echipă. La ultimele două partide, fetele au arătat o mare disponibilitate la efort şi jocul a fost unul foarte bun. Pentru Oltchim, un mare cîştig e revenirea Luminiţei Huţupan Dinu. Ea a adus multă încredere şi a arătat prin evoluţiile ei că rămîne un mare portar", a declarat Roibu.

Toate biletele vîndute
Oltchim va fi susţinută în această seară, la meciul cu Buducnost, de 3.000 de suporteri. Pentru prima dată de cînd Sala Sporturilor "Traian" a fost renovată, mărindu-se capacitatea cu 1.200 de locuri, organizatorii au vîndut toate biletele. Interesul pentru partidă este unul enorm, mai ales că disputa cu Buducnost de azi ar putea aduce în proporţie de 90 la sută calificarea Oltchimului în semifinale.

17 goluri a marcat pentru Oltchim în Liga Campionilor Marija Jovanovici

CLASAMENT GRUPA 2
1. Oltchim 2 2 0 0 61-46 4p
2. Buducnost 2 2 0 0 58-48 4p
3. Krim Ljubljana 3 1 0 2 67-80 2p
4. Metz 0 0 0 3 68-80 0p
Ieri: Metz-Krim Ljubljana 20-21

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  19 Februarie 2012, 13:25

echipele se cunosc prea bine diferenta se va face banuiesc...cu rezervele(cred ca aici stam mai bine)au linia de 9m veritabila iar apararea e la fel de buna...cum un rez de egalitate nu multumeste pe nimeni cred ca vom mai adauga 2 puncte

biancorossi
biancorossi  •  19 Februarie 2012, 01:42

pai hai sa le bateti..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează