SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR / KRIM LJUBLJANA-RULMENTUL BRAŞOV 27-29 (13-15)

Marş forţat!

Articol de - Publicat duminica, 09 martie 2008 00:00

Echipa Marianei Tîrcă e aproape de semifinalele Cupei Cupelor, după ce a învins aseară la Ljubljana

Rulmentul Braşov îşi continuă drumul spre cucerirea Cupei Cupelor. Trofeul se află în România, din sezonul trecut, în vitrina Oltchimului. Ardelencele au făcut un meci excelent aseară, la Ljubljana, în manşa tur din sferturile de finală, contra fostei duble cîştigătoare a Ligii Campionilor, Krim Ljubljana.

Gazdele au condus doar cu 1-0, după care au alergat permanent după românce. Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au fost de neoprit, iar apărarea avansată le-a pus mari probleme interilor de la Krim, ucraineanca Marina Verheliuk şi slovena Anja Fraser. În schimb, Rulmentul a fost un pic surprinsă de revenirea după o lungă perioadă a pivotului rus Ludmila Bodnieva. Cea mai bună jucătoare a slovenilor nu a reuşit însă de una singură să pună probleme braşovencelor, care au avut în debutul reprizei a doua o nouă cădere. Pe final însă, Mariana Tîrcă şi-a strunit jucătoarele, Simona Gogîrlă a găsit şi ea calea spre gol, iar calificarea româncelor în semifinale pare acum mult mai facilă. "Mă bucur că fetele au jucat foarte bine, am reuşit să ţinem de rezultat la final, dar nu trebuie să ne considerăm calificate. Krim are puterea să revină, dar vom face totul pentru a cîştiga şi în România", a declarat la final Mariana Tîrcă.

19 victorii consecutive are Rulmentul Braşov în România şi în Europa, fiind neînvinsă în 2008

Krim Ljubljana 27 (13)
Bodnieva 8, Oder 5, Verheliuk 3, Lekici 2, Iatsenko 2, Golubici 2, Zrnec 2, Kindl 2, Fraser 1. Antrenor: Bojan Cotar
Rulmentul Braşov 29 (15)
Neagu 10, Vizitiu 8, Niculae 4, Gogîrlă 4, Woo Sun Hee 1, Vintilă 1, Şorodoc 1. Antrenor: Mariana Tîrcă

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (11)
 •  09 Martie 2008, 17:15

pt. mine cand bate urbanul e o veste proasta indiferent de meci sau competie ... am dificultati sa-i inteleg pe fanii Oltchimului care se bucura, pt. ca eu simt doar amaraciune si injustitie ... va bucurati si felicitati pe niste indivizii care in marea lor majoritate sunt gunoaie umane ... trebue sa mai treceti un pic prin viata sa va dati seama ca cel mai mare dusman pe care o sa-l aveti va fi un roman nu un strain, iar patriotismul scos in afara cartilor de istorie trucate nu inseamna nimic.

 •  09 Martie 2008, 15:57

Felicitari Brasovului, sper sa reuseasca anul asta ce a reusit Oltchimul inca de anul trecut. Competitia asta e constructiva pt. handbalul feminin romanesc. Nu si pt. fanii infierbantati ai celor doua echipe, evident. Dovada posturile anterioare. Oameni complexati, bineinteles. Pacat de ei.

 •  09 Martie 2008, 13:44

Rulmentul o va avea pe Galca sau Bodnieva din vara pe post de pivot. Oltchim nu va putea face fata in mai la Valcea singurei echipe romanesti de club neinvinsa in sezonul 2007 / 2008. Tavalugul brasovean de pe 9m va matura Oltchimul! Iar Tadici bineinteles ca va juca la nationala Romaniei fara Vizitiu care are 5 clase peste Meirosu si Luca.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează