SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONAT EUROPEAN

Martin Ambros a anunţat lotul României pentru Campionatul European! Programul "tricolorelor" în Suedia

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 17:58

După Trofeul Carpaţi, care a avut loc în acest sfârşit de săptămână la Cluj-Napoca, selecţionerul Martin Ambros a anunţat lotul de 18 jucătoare pentru Campionatul European din Suedia.

Conform agenţiei News.ro, reuniunea lotului va avea loc la Bucureşti marţi, iar pe data de 4 decembrie se va pleca în Suedia, unde are loc competiţia, în perioada 4-18 decembrie.

Lotul României:

Portari: Paula Ungureanu, Denisa Dedu, Iulia Dumanska
Jucătoare de câmp: Ana Maria Iuganu, Elena Florică, Cristina Neagu, Cristina Zamfir, Gabriela Szucs, Eliza Buceschi, Mădălina Zamfirescu, Cristina Laslo, Melinda Geiger, Laura Popa, Laura Chiper, Aneta Udriştoiu, Oana Manea, Florina Chintoan, Crina Pintea

Dintre cele 18 jucătoare, două sunt rezerve, iar selecţionerul va decide lotul de 16 pentru CE la şedinţa tehnică dinaintea turneului. România va face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Rusia şi Croaţia.

Program:

5 decembrie: România - Norvegia
7 decembrie: România - Rusia
9 decembrie: România - Croaţia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ceaiuri
ceaiuri  •  29 Noiembrie 2016, 17:01

un european f greu(daca reusim sa iesim din grupe poate sa fie considerat obiectiv indeplinit)intalnim echipe f grele norv chiar fara loke e favorita la titlu,rusoaicele au jucatoare rodate in C.L. iar croatia are o echipa formata, noi mergem cu jucatoare noi(un lucru bun)care au sansa sa capete experienta

valyomanyd
valyomanyd  •  28 Noiembrie 2016, 21:37
Postat de ion2010 pe 28 Noiembrie 2016, 19:08

Numai ca te cheama Ion-Nelu spune tot despre potentialul tau

:))))) zise ion2010 !

onduku
onduku  •  28 Noiembrie 2016, 20:50
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 28 Noiembrie 2016, 19:00

Pe 10 decembrie sunt acasa. Se apropie Craciunul cu sarmale, carnati, cozonaci si toate cele.

:))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează