HANDBAL  ·  CSM BUCUREȘTI

Măsuri dure și la CSM București! Cristina Neagu, în șomaj tehnic: la cât coboară de la 17.500 de euro pe lună!

Cristina Neagu, CSM București
Cristina Neagu, CSM București

Articol de — Miercuri, 25 Martie, 14:46

CSM București a anunțat printr-un comunicat că întrerupe activitatea tuturor secțiilor, inclusiv a celei de handbal, urmând ca sportivii să primească 75% din câștigul salarial mediu brut.

Sportul românesc e din ce în ce mai afectat de pandemia de COVID-19, iar măsurile sunt și ele dintre cele mai dure. Clubul Sportiv Municipal București a anunțat printr-un comunicat că suspendă activitatea.

 „CSM traversează cea mai dificilă perioadă din istoria sa, situație în care se află și celelalte structuri sportive din România și din întreaga lume. Pandemia de COVID-19 a dat peste cap strategiile tuturor, atât la nivel individual, cât și colectiv”, se arată în comunicat.

Comunicatul emis de CSM București

Trebuie să avem răbdare și înțelegere, trebuie să dăm dovadă de maturitate, de solidaritate și, suntem siguri, vom ieși...

Publicată de CSM Bucuresti pe Miercuri, 25 martie 2020

Acesta aduce și lămuriri cu privire la plata sportivilor în perioada în care vor avea suspendate contractele de activitate, adică pe toată durata stării de urgență. „Participanții la activitatea sportivă beneficiază pe durata suspendării contractelor de activitate sportivă de o indemnizație de 75% din drepturile în bani aferente activității sportive prestate, dar nu mai mult de 75% din câștigul salarial mediu brut prevăzut de Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2020 (număr 6/2020)”, se arată în hârtia oficială de la CSM. 

Lovitură puternică pentru Cristina Neagu

Astfel, Cristina Neagu (31 de ani), care avea un salariu de 17.500 de euro net, cel mai mare din sportul românesc, din afara fotbalului, va primi 4.072 de lei. Clubul Primăriei Capitalei nu este primul care ia această măsură, Dinamo și SCM Craiova fiind printre primele care au recurs la ea.

#sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri despre handbal:Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (3)

ceaiuri  •  25 Martie 2020, 22:32

naspa...daca mai sunt si 3 salarii restanta,strainele nu au nici un motiv sa mai stea deci pt FF(daca se mai tine)pot apare echipe..surpriza

Constantin Mosnegutu  •  25 Martie 2020, 16:38

LAS-O CA NU MOARE DE FOAME SI NICI NU SE GANDESTE CUM O SA-SI PLATEASCA RATELE LA BANCA!!!

stelistcivil  •  25 Martie 2020, 16:05

Măsuri normale pt o perioada de criza gravă, fără precedent in ultimii 70 de ani! Cluburile artificiale hrănite din bani publici, după modelul autoritar, sovietic, nu mai su ce cauta intr-o țara UE. CSM este un exemplu de batjocurite a contribuabilului, dar din păcate mai sunt și altele, mai ales oribilele cazarmi militare sportive staliniste CSA și Dinamo care înhață anual 50 mil euro de la buget! Inadmisibil intr-o țara democratica, mai ales pe timp de criza!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1