SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Meci de handbal jucat cu mască în Spania! „Nu am văzut ceva mai absurd în viața mea!”

Fază din partida Ademar Leon-Sinfin FOTO Diario de Leon
Fază din partida Ademar Leon-Sinfin FOTO Diario de Leon

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 20:52 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 21:31

Decizie incredibilă a autorităților din provincia Castilla și Leon. I-au obligat pe handbaliști, la un meci din prima ligă de handbal, să joace cu masca pe teren. Cum a comentat acest lucru antrenorul care a câștigat titlul mondial cu Spania, în 2013?

O decizie care a șocat pe toată lumea a fost luată de autoritățile din Provincia Castilla și Leon (Spania). La meciul de sâmbătă dintre Ademar Leon și Liberbank Sinfin, în LIGA ASOBAL, prima divizie spaniolă de handbal, handbaliștii au fost obligați să poarte mască pe teren, ca o măsură de protecție împotriva virusului SARS CoV-2!

Meci de handbal jucat cu mască în Spania! „Nu am văzut ceva mai absurd în viața mea!”
Manolo Cadenas, fost selecționer al Spaniei FOTO Diario de Leon

Imediat, au venit cele mai vehemente reacții din partea jucătorilor și antrenorilor. "Dacă așa se înțelege să să rezolve situația provocată de pandemie, înseamnă că cei din Leon au dat un exemplu întregii lumi. Nu am văzut ceva mai absurd în viața mea!", a declarat pentru Diario de Leon antrenorul gazdelor, Manolo Cadenas (65 de ani), un nume respectat în Spania, fiind tehnicianul care a dus naționala masculină la titlul mondial în 2013!

"Nu poți să respiri la fel, cu mască. Asta e esența sportului, să alergi, să poți respira!", a mai spus Cadenas. Antrenorul lui Sinfin, Víctor Montesinos a spus și el: "Este suprarealist, alte măsuri ar trebui să se ia! Nu înțeleg că în sală permit să intre o mie de oameni, dar pe noi ne obligă să jucăm cu mască!". Ademar Leon s-a impus cu 31-23 în fața celor de la Sinfin la meciul de sâmbătă.

Meci de handbal jucat cu mască în Spania! „Nu am văzut ceva mai absurd în viața mea!”
Spectatorilor li se dă voie la meciuri în Spania, dar în număr redus FOTO Diario de Leon

Doar Dinamo București. ”Alb-roșiii” rămân singura echipă cu punctaj maxim după 9 etape

Brăila a tremurat serios pentru o calificare incredibilă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează