SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Meci de retragere

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2009 00:00

Portarul Oltchimului şi al "naţionalei" României, Luminiţa Huţupan Dinu (37 de ani), şi-a anunţat retragerea la sfîrşitul actualului sezon. Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat că jucătoarei i se va organiza un meci special de retragere împotriva campioanei Sloveniei, Krim Ljubljana.

"Am o mare stimă pentru Luminiţa, pentru tot ceea ce a făcut ea în handbal. Sper ca slovenii de la Krim Ljubljana să accepte invitaţia noastră şi să-i putem oferi o retragere aşa cum merită", a declarat preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu.

Huţupan a jucat la ambele formaţii în carieră, cu Krim cîştigînd de două ori Liga Campionilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  01 Mai 2009, 03:03

vei ramane in inimile noastre...multumim pt tot!!!

vera7
vera7  •  29 Aprilie 2009, 21:41

ai fost o mare campioana si iti multumim pentru toate meciurile superbe prin care ne-ai facut mandrii ca suntem romani!!! multa bafta in viata luminita hutupan!!!Fortza Romania!

 •  29 Aprilie 2009, 12:34

normal,d-le Gavrilescu!asa ai procedat cu toate jucatoarele,de-alungul celor 30 ani.normal pina acum nu ai vazut decat pe hutupan pe o gramada de euroi!!!felicitari!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează