SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL

Meciul cu Ungaria a descurajat-o pe Curea: "Şi noaptea am visat că nu puteam să dau gol!"

Iulia Curea a fost consolată de colege la finalul meciului cu Ungaria
Iulia Curea a fost consolată de colege la finalul meciului cu Ungaria

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 21:01

Iulia Curea spune că nu credea că va trăi vreodată vreun meci precum cel cu Ungaria. "A fost un coşmar! Nu-mi revin!".

La 30 ani, Iulia Curea, extrema stînga de la Oltchim, a trăit marţi seara, la Novi Sad, cel mai urît meci din viaţa sa. A aruncat de şase ori la poartă şi nu a marcat nici un gol! Nu i s-a mai întîmplat niciodată, fie că a jucat în campionat, Liga Campionilor sau echipa naţională.

"Nu am mai păţit aşa ceva niciodată. A fost cel mai mare coşmar al carierei de sportivă. La final, îmi venea să intru în pămînt de ruşine. Nu pot să mă uit în ochii colegelor", spune Iulia.

Nu a avut în faţă vreun portar cu nume, gen Katrine Lunde Haraldsen, Katalin Palinger, Maria Sidorova. Şi totuşi nu a găsit calea spre gol! "Am încercat toate posibilităţile. Am dat sus, jos, la cap, la picioare. Cînd nu a apărat portarul, am luat barele la ţintă", a adăugat Curea, care a plîns după meci, în vestiar, mai bine de jumătate de oră, fiind cu greu împăcată de coechipiere.

Noaptea nu a putut să închidă ochii. "La un moment-dat am aţipit şi ce crezi că am visat? Trăgeam la poartă, dar tot nu reuşeam să înscriu! E un coşmar şi nu ştiu cum să scap de el", subliniază Iulia. "Măcar în vis să fii putut să marchez", a completat vîlceanca.

E încurajată permanent de coechipiere şi speră cu ajutorul lor să treacă peste acest moment greu. "E groaznic în timpul unui meci cînd nu-ţi iese nimic, te uiţi spre bancă şi nu vezi pe cineva care să te ajute", a încheiat Iulia.

18 goluri din 35 de acţiuni a marcat Iulia Curea la Euro 2012. În partida cu Ungaria a ratat însă de 6 ori, inclusiv de la 7 metri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
durul
durul  •  13 Decembrie 2012, 18:04

il mai criticau pe Tadici ca le injura si le loveste !rusoaicele nu spuneau nimic cu Trefilov pe margine si castigau trofee !romancutele dupa ce ca sunt proaste mai sunt si fudule (vezi si perioada cu Voina pe margine care mai avea putin si se asza si in genunchi numai sa joace fetele) cum se face ca la competitii majore intotdeauna este cate un necaz sau mai multe ,numai la noi se poate asa ceva .singura prezenta cu adevarat demna este CLARA PINTEA si partial TALIDA TOLNAI !restul,faceti copii,faceti centura orice altceva dar dispareti de la o echipa care se vrea REPREZENTATIVA .

florinmihai
florinmihai  •  13 Decembrie 2012, 17:20
Postat de handbaltotal pe 13 Decembrie 2012, 11:33

A venit vremea sa va retrageti. Din echipa ar trebui sa ramana doar: Smedescu , Dinca , Neagu , Geiger , Manea si atat. Pot veni la lot lejer Perianu , Buceschi , Drutu , Nicoleta Stefan si altele. Dar nu mai pot cu MEIROSU. RETRAGETE FA CEVA NUMAI SA NU TE MAI VAD CEL PUTIN LA NATIONALA.

si Pintea, este buna

mihaienache
mihaienache  •  13 Decembrie 2012, 16:46

sa se lase de handbal ce e gherla a fost cea mai slaba din teren:))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează