SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Meciul dintre SCM Rm. Vâlcea și Podravka Koprivnica a fost amânat!

Marta Batinovici și colegele ei au o săptămână pauză de meciuri FOTO
Marta Batinovici și colegele ei au o săptămână pauză de meciuri FOTO

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2020 12:15 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 20:43

Motivele pentru care Federația Europeană de Handbal a hotărât să amâne disputa de sâmbătă, din Liga Campionilor!

Meciul dintre SCM Rm. Vâlcea și Podravka Koprivnica, programat duminică, de la ora 17:00, în etapa a 4-a a Ligii Campionilor, nu va mai avea loc. Clubul vâlcean a informat Federația Europeană de Handbal despre situația existentă la Rm. Vâlcea, în acest moment.

Județul Vâlcea se află în zona roșie a cazurilor de COVID-19, fiind între primele la număr de îmbolnăviri la mia de locuitori. În acest caz, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea a emis o hotărâre pe raza județului ca în perioada 1-14 octombrie să suspende toate evenimentele sportive, culturale, artistice. "Am luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică Vâlcea și am primit o adresă prin care ni s-a transmis o recomandare de a nu disputa meciul cu Podravka. Am trimis toate aceste documente traduse la Federația Europeană de Handbal", a declarat Florin Verigeanu, președintele SCM Rm. Vâlcea.

Mireya Gonzalez și Kristina Liscevici, jucătoarele vâlcene depistate pozitiv cu virusul SARS CoV-2, au ieșit din izolare și au revenit la antrenamentele echipei. Ele pot evolua acum, scăpând de coronavirus.

Meci deosebit de important

SCM Rm. Vâlcea are neapărat nevoie de victorie în disputa cu Podravka, mai ales că până acum a suferit trei înfrângeri. Podravka, în schimb, are un succes cu Buducnost, campioana Croației profitând de faptul că muntenegrencele au jucat la Koprivnica, în prima etapă, fără multe titulare, absente din cauza pandemiei de COVID-19.

Podravka a câștigat derby-ul

Podravka Koprivnica, echipa la care evoluează fostul portar al SCM Rm. Vâlcea, Iulia Dumanska, a câștigat miercuri seara derbyul campionatului, cu Lokomotiva Zagreb, în deplasare. În etapa a doua a campionatului, campioanele s-au impus 34-30, după 18-15 la pauză. Grecoaica Lamprini Tsakalou a marcat 10 goluri, angoleza Carlos Azenaide 7, Dejana Milosavljevici 5, Selena Milosevici 4, Aneja Beganovici 4, Ana Turk 2 și Dijana Mugosa 2.

Meciul dintre SCM Rm. Vâlcea și Podravka Koprivnica a fost amânat!

Daciana Hosu a ajuns la Vâlcea

Dinamo și Constanța punctaj maxim după 6 etape în Liga Zimbrilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează