SPORTURI  »  HANDBAL  »  GREU DE REFUZAT

Megaofertă!

Articol de - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Realitatea Media este pregătită să ofere un milion de euro pe meciurile de handbal masculin şi feminin

Favorită la achiziţionarea drepturilor TV pentru Liga I, Realitatea Media este pe cale să mai dea o lovitură. Trustul al cărui patron este Sorin Ovidiu Vîntu doreşte să cumpere şi partidele din campionatele feminin şi masculin de handbal, precum şi meciurile celor două "naţionale". Realitatea a înaintat FRH o ofertă de un milion de euro pentru întregul pachet. În acesta nu intră partidele de la turneele finale ale "naţionalelor", numai cele din calificări şi amicalele.

Totul depinde de felul în care vor decurge lucrurile în ceea ce priveşte licitaţia pentru drepturile Ligii I. Dacă le va cîştiga Realitatea, trustul doreşte să-şi facă un canal de sport şi va trebui să completeze grila de programe şi cu alte sporturi, iar handbalul a început să fie un sport care face audienţe din ce în mai bune. Noua ofertă ar fi de aproximativ 20 de ori mai mare decît cea cu care au fost cumpărate pînă acum aceleaşi drepturi.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  05 Martie 2008, 14:21

Sa dea Domnu' sa avem si noi un canal tv numai cu handbal, ca mi s-a urat de fotbal ca de mere padurete!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează