SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM 24-25 (ÎN TUR 24-22)

Mesaj emoţionant al Adinei Meiroşu după meciul cu Gyor

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2013 20:19

Pe contul de facebook al Adinei Meiroşu, jucătoarea a scris în seara de după meciul cu Gyor un mesaj emoţionant în care mulţumeşte colegelor, antrenorilor, dar şi tuturor acelora care au crezut şi au fost mereu alături de ele.

Iată cum sună mesajul: "N-o spun întotdeauna, dar o spun de multe ori...Seara, înainte să adorm, dimineaţa cînd constat că iar m-am trezit, în momentele grele, cînd am nevoie de ajutor, ori atunci cînd vreau să-i mulţumesc. Şi undeva, la început, sună aşa: «Facă-se voia Ta!»

E o seară atît de tristă... Am învăţat de-a lungul timpului că toate vin de la El, că toate se întîmplă aşa cum trebuie să se întîmple şi atunci cînd trebuie să se întîmple. N-a fost nici ăsta anul nostru. Scriu rar aici, dar chiar am simţit nevoia să o fac. Am muncit mult şi mă doare.

Voiam doar să spun că am colege minunate, valoroase, muncitoare, sufletiste, frumoase, deştepte, profesioniste, luptătoare. FELICITĂRI, DRAGELE MELE!!! N-am avut şansa să jucăm din nou cu trofeul pe masă, dar am jucat mereu cu INIMA. Pentru noi, pentru cei pe care-i iubim, pentru cei care ne iubesc şi pentru cei care ne-au fost alături!!!"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
alucardnl
alucardnl  •  16 Aprilie 2013, 19:03

Tot respectful pt. Oltchim, și pt. extraordinarele jucătoare de acolo. Capul sus, ungurii au avut noroc de data asta, nu e capăt de linie, e un alt început. Mulțumim pt. nivelul și spectacolul oferit în cursa voastră. Tot respectul...

lumpy666
lumpy666  •  14 Aprilie 2013, 08:03

Ne COMPARAM iara ca GYOR cei care in ultimii 4 ani o sa joace a 3-a finala si anul asta cred ca o sa si CASTIGE!!!! -DIFERENTA DE VALOARE TOTDEAUNA IESE IN ORI SI CE SPORT CA SI IN HANDBALUL FEMININ!!!!

vera7kc
vera7kc  •  13 Aprilie 2013, 18:38

prea mult va bazati fetelor pe Providenta! Mai puneti osul serios la treaba, cum fac norvegiencele si o sa vedeti ca nu o sa mai fim nevoiti sa zicem la final: "Nah asa a fost sa fie!" poate la anul!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close