SPORTURI  »  HANDBAL  »  MESAJ

Mesajul emoționant al Cristinei Neagu la final de 2018: "Un an bun se încheie foarte prost pentru mine. Urmează un 2019 greu, de luptă"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 13:10

Accidentată în minutul 52 al partidei cu Ungaria, de la Euro 2018, Cristina Neagu a încheiat dureros un an în care avusese evoluții foarte bune la CSM București și la naționala României.

La sfârșit de an, una dintre cele mai galonate handbaliste din lume a transmis un mesaj fanilor săi prin intermediul contului de Instagram. Totodată, Cristina Neagu a anunțat și când va fi supusă operației la genunchi. 

"Dragii mei, se încheie prost un an 2018 foarte bun pentru mine. Un an în care am muncit mult, am reușit lucruri frumoase și am întâlnit oameni minunați.

Urmează un an 2019 greu, de luptă, în care va trebui să muncesc de două ori mai mult pentru a reveni la nivelul obișnuit. Și am să o fac, așa cum am făcut-o de fiecare dată, pentru că la asta mă pricep cel mai bine: să revin și mai puternică după momentele grele.

Vă doresc un An Nou mai bun din toate punctele de vedere, să criticăm mai puțin,să privim mai mult în ograda proprie și să încercăm să facem lucrurile mai bine în fiecare zi, pentru noi și pentru cei dragi nouă! La mulți ani!

Ps: operația la genunchi va avea loc în primele săptămâni din luna ianuarie. (pentru că mulți m-ați întrebat dacă m-am operat deja)", a scris Cristina Neagu pe contul său de Instagram.

Vezi și: FOTO Acasă la cea mai bună handbalistă a lumii: poftiți în camera Cristinei Neagu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  03 Ianuarie 2019, 14:25

Forta Cristina !

mere_acre
mere_acre  •  31 Decembrie 2018, 15:28

Cristina, mulți ani cu sănătate și bucurii să ai ! Fii tare, refă-te și revino ! Succes !

teniss
teniss  •  31 Decembrie 2018, 15:14

inainte de toate ai grija de sanatarea ta ! multi te folosesc doar ca imagine si e foarte rau ... sincer, mai bine e sa-ti vezi interesul tau , cu totul altul fata de cel al oamenilor de bine atat de la f.r.h. cat si la club.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează