SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO-MINAUR 35-28

Minaur moare! Eliminată din Liga Campionilor, Baia Mare nu se regășește nici în campionat: 28-35 cu Dinamo

Daniel Bera, jucătorul echipei naționale, trăiește momente critice la Baia Mare // Foto: sportpictures.eu
Daniel Bera, jucătorul echipei naționale, trăiește momente critice la Baia Mare // Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2015 00:00

Campioana României e în colaps. Jucătorii băimăreni au anunțat ieri că, din cauza datoriilor, nu vor mai intra pe teren.

Caz incredibil în handbalul mondial. Minaur, campioana României, a venit ieri pentru meciul cu Dinamo cu doar 10 jucători de cîmp, între care 3 portari! Practic, antrenorul Petru Pop a avut la dispoziție o singură schimbare.

Asta nu e tot însă. Bogdan Mihai s-a accidentat în primele minute și nu a mai putut continua. Vilovski a avut și el probleme, a primit îngrijiri pe margine, iar în tot acest timp, vreme de patru minute, Minaur a jucat cu un jucător mai puțin!

Cei rămași în teren au luptat însă admirabil. Karacici, care joacă pe semnătură, fiind și el accidentat, Sabou, Marta, Bușecan, Bera au făcut tot posibilul ca Dinamo să nu umilească Minaur. Dinamoviștii nu au mai tras nici ei foarte tare, cîștigătoarea se cunoștea de la început.

O situație dramatică în care a ajuns Minaur și care se anunță fără ieșire. Echipa care are o istorie în spate a ajuns în pragul desființării. "Din cauza unor politicieni mincinoși!", au spus jucătorii. Și tot ei au adăugat. "Așa e cînd politicul se bagă în sport!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează