SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

FOTO. Miss handbal vine la CSM București și înlocuiește o altă frumusețe! E măritată cu un fotbalist

Una dintre cele mai frumoase handbaliste din lume, portarul naționalei Olandei, Tess Wester, campioană mondială, e foarte aproape de a semna cu CSM București, unde o va înlocui pe Denisa Dedu. +43   FOTO
Una dintre cele mai frumoase handbaliste din lume, portarul naționalei Olandei, Tess Wester, campioană mondială, e foarte aproape de a semna cu CSM București, unde o va înlocui pe Denisa Dedu.

Articol de , - Publicat miercuri, 10 martie 2021 20:23 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 20:57

Una dintre cele mai frumoase handbaliste din lume, portarul naționalei Olandei, Tess Wester, campioană mondială, e foarte aproape de a semna cu CSM București, unde o va înlocui pe Denisa Dedu.

CSM București își pregătește lotul pentru sezonul viitor și continuă să facă achiziții importante, mai ales după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că nu va opri acest proiect. După ce Adi Vasile, antrenorul formației, a semnat prelungirea contractului și după ce au fost achiziționate două jucătoare din naționala Norvegiei, proaspăt câștigătoare a titlului european, în decembrie 2020, e vorba despre Malin Larsen Aune și Emilie Hegh Arntzen, CSM caută o soluție și pentru postul de portar, mai ales că Denisa Dedu a anunțat oficial că va pleca la Rapid.

Tess Wester vine la CSM București

+39 FOTO

Gruparea bucureșteană s-a orientat repede și a ales-o pe Tess Wester, nimeni alta decât portarul naționalei Olandei, campioana mondială en titre, care a câștigat turneul final disputat în 2019, în Japonia. Wester a evoluat în ultimii 3 ani în Danemarca, la Odense, echipă cu care are șanse foarte mari de a se califica în „sferturile" Champions League în actualul sezon. Wester e una dintre cele mai frumoase handbaliste din lume: apariția ei la fiecare turneu final european sau mondial i-a determinat pe toți cei prezenți să o plaseze întotdeauna, în ultimii ani, pe podiumul frumuseții.

Wester are un CV extrem de atractiv din postura de jucătoare a naționalei Olandei, cu care a câștigat medaliile de aur, argint și bronz la Mondiale, argint și bronz la Europene, dar și un loc 4 extrem de valoros la precedenta Olimpiadă, de la Rio, din 2016. În schimb, cu echipele de club la care a evoluat n-a câștigat mai nimic. Are doar două trofee, ambele în Germania: un titlu cu Bietigheim și o Cupă cu Oldenburg.

Înlocuiește tot o frumusețe, Denisa Dedu

Wester ar veni la CSM pentru a acoperi golul lăsat de plecarea Denisei Dedu, care a ales să semneze cu Rapid. Între olandeză și actuala jucătoare a echipei lui Adi Vasile a existat o dispută indirectă la turneele finale precedente, din perspectiva ierarhiei celor mai frumoase handbaliste. Dedu impresionează și ea la acest capitol, mai ales că apelează des la ședințe foto, iar cele mai reușite poze le și postează pe rețelele de socializare.

E măritată cu un fotbalist!

+39 FOTO

Tess Wester, 27 de ani, s-a căsătorit de curând, iar soț i-a devenit un fotbalist. E vorba despre Martin Lieder, 30 de ani. E olandez ca și ea, evoluează ca atacant și are meciuri inclusiv în prima ligă din Olanda, pentru Vitesse, Waalwijk și Dordrecht. De 3 ani a ales să joace în Danemarca, acolo unde a ajuns și Wester din vara lui 2018. Mai mult, din februarie anul trecut, cei doi apără culorile aceluiași club, Odense. 

Alireza Mousavi, handbalistul lui Dinamo, despre copilăria în Iran: „Asta a fost zi de zi. Era foarte greu!”

Citește mai multe știri despre handbal:

România joacă în Kosovo pentru o calificare la care visează de 25 de ani!

Povestea secundului de la SCM Rm. Vâlcea, Goran Kurtes, fratele fostului antrenor de la HCM Constanța, decedat în 2010

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 Martie 2021, 16:54

E mai tigaie ca Firea

861553623922104
Gigel Borcanel  •  11 Martie 2021, 16:06

Ne interesa foarte mult, numai să nu uite să joace handbal, cum se întâmplă cu unele când ajung în România,

searover
searover  •  11 Martie 2021, 15:45
Postat de reteleanu pe 11 Martie 2021, 14:49

ha, ha, exact! frumoasa ptr romani, popor meridional, inseamna orice e blond, inalt, cu ochi albastri :)) altfel, daca intrebi un englez ce inseamna frumusetea, mai mult ca sigur iti va spune ca o bruneta cu parul negru, silueta fina si piele maslinie e idealul. frumusetea e in ochii privitorului.

Hai frate ca nu e chiar asa, ia tunde-o pe Cristina Neagu, sa vezi cum te pomenesti ca te uiti la Luis Lazarus

Vezi toate comentariile (13)
Comentează