SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Misterul din spatele mesajului » Oana Manea a dezvăluit la ce face referire: ”Te iubesc, Malefica!”

Foto: Marius Ionescu +1   FOTO
Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2016 00:00

Oana Manea afişează, de un an și jumătate, la fiecare succes notabil un tricou pe care scrie: ”Te iubesc, malefica!”. Pivotul ”naționalei” a dezvăluit despre ce e vorba.

Prima dată s-a întâmplat în mai 2015. CSM București juca la Baia Mare a doua partidă a finalei Ligii Naționale, în play-off. La sfârşitul partidei, câștigată de bucureștence, 20-17, în urma căreia CSM a devenit în premieră campioana României, Oana Manea a afișat un mesaj, întâia dată.

Pe sub tricoul de joc ea a arătat camerelor TV un alt tricou pe care era scris: "Te iubesc, malefica!", dar nu a vrut să dezvăluie atunci cui îi era adresat mesajul. Se credea însă că e vorba de o persoană de genul feminin. Și gestul său nu a fost singular.

Pivotul "naționalei" României l-a repetat și la meciurile din Liga Campionilor, când CSM s-a calificat în Final Four, apoi când a trecut de Vardar Skopje și era calificată în finală, după ce a trecut la 7 metri de Gyor, în marea finală de la Budapesta. Și nu numai la echipa de club, ci și la "naționala" României, la Campionatul Mondial din 2015 sau după calificarea "tricolorelor" la Olimpiadă.

Declarație de dragoste

Oana Manea a povestit acum despre ce e vorba. "E un mesaj adresat iubitului meu. E un mesaj pe care doar noi doi l-am înțeles", a dezvăluit handbalista. Își făcuse tricouri cu mesajul, în funcție de culoarea echipamentului.

Dacă juca în galben, pe dedesubt avea un tricou galben cu mesajul, la fel roșu, albastru sau negru. "Am făcut-o pentru că îl iubesc foarte mult, pentru că a fost alături de mine în orice moment. E cea mai importantă persoană din viața mea. Vreau să întemeiem o familie, să avem copii, să trăim fericiți", a subliniat Oana.

A vorbit apoi și despre Marius, omul alături de care trăiește de doi ani o poveste de dragoste. "Ne-am cunoscut la o nuntă. Ne știam, dar doar ne salutam. Am făcut primii pași mici, apoi mai mari, până am ajuns unul lângă celălalt", spune Oana.

Iubitul său nu vine la meciurile ei de handbal. "Zice că îmi poartă ghinion. Nici la televizor nu se uită. Urmărește doar evoluția scorului pe internet", dezvăluie Oana.

Vrea să facă și pasul decisiv spre căsătorie, dar ce e mai important e faptul că se simte iubită. Și va continua să afișeze mesajul cu "Te iubesc, malefica", deși acum știe toată lumea despre cine e vorba!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close