SPORTURI  »  HANDBAL  »  RULMENTUL - OLTCHIM 41-36

Muller: "Mă bucur că am reuşit să îi marcăm Oltchimului peste 40 de goluri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Antrenorul formaţiei Rulmentul, Herbert Muller, a declarat, miercuri, după victoria în faţa Oltchimului, scor 41-36, că principala sa satisfacţie este marcarea unui număr mare de goluri în poarta vâlcencelor, care sunt obişnuite cu scoruri mult mai mici în Liga Campionilor.

"A fost un joc superb, fetele noastre au jucat excelent. Am reuşit să le surprindem cu o apărare 5 plus 1 şi ne-am îndeplinit norma de 40 de goluri marcate pe meci, ceea ce cred că devine deja o obişnuinţă pentru noi. Mă bucur că am reuşit să marcăm Oltchimului 40 de goluri, mai ales că ele primeau în Liga Campionilor 23 sau 24. Este o victorie mare şi frumoasă, sunt fericit", a spus Herbert Muller.

Sursă: NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (4)
 •  12 Februarie 2009, 16:12

meci castigat pe merit de brasov. s-a gasit si amariei sa faca un meci bun chiar contra noastra. oricum oltchim a castigat campionatul din prima etapa.cat despre atmosfera din sala inafara de goarne nu am auzit un cantec

 •  12 Februarie 2009, 12:58

muller o sa ramai doar cu aceasta bucurie.ati dat oltchimului 41 de goluri,dar ce folos,ca tot nu veti castiga campionatul.nu ati fost in stare sa bateti cu diferenta necesara de goluri pentru o eventualitate egalitate la puncte.dar oricum voi v-ati invatat cu locul doi.aceasta victorie a brasovuli si nr.mare de goluri date a venit si fondul jocului foarte prost al oltchimului,care a jucat cu mult sub valoare.ati dat 41 de goluri,dar asta nu inseamna ca aveti o echipa mai buna.

 •  12 Februarie 2009, 10:42

Cand te pregatesti un an intreg pentru un meci este posibil sa-ti iasa bine. Pe jumatate, pentru ca se pare ca nu vei castiga si campionatul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează