SPORTURI  »  HANDBAL  »  CE HANDBAL/SPANIA - MUNTENEGRU 20-22

Muntenegru a învins Spania şi a strîns încă două puncte în grupa principală

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Muntenegru a cîştigat primul meci din grupa I principală de la Campionatul European de handbal feminin, impunîndu-se cu 22-20 în faţa Spaniei.După ce au pierdut, în mod surprinzător, în faţa Croaţiei (28-29), adversara României de astăzi, muntenegrencele au avut un meci dificil şi împotriva Spaniei, meci care a fost echilibrat pe parcursul celor 60 de minute de joc, la pauza scorul fiind 12-12.

Muntenegru a cîştigat primul meci din grupa I principală de la Campionatul European de handbal feminin, impunîndu-se cu 22-20 în faţa Spaniei.

După ce au pierdut, în mod surprinzător, în faţa Croaţiei (28-29), adversara României de astăzi, muntenegrencele au avut un meci dificil şi împotriva Spaniei, meci care a fost echilibrat pe parcursul celor 60 de minute de joc, la pauza scorul fiind 12-12.

A urmat o repriză secundă în care Muntenegru a preluat conducerea încă de la început şi şi-a păstrat avantajul minim pînă la finalul partidei, obţinînd prima victorie din grupa principală.

Datorită acestui succes, Muntenegru a acumulat patru puncte, în timp ce Spania nu are nici un punct.

Playtech: Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară


Comentarii (2)
dexter71
dexter71  •  14 Decembrie 2010, 00:30

dilibau, pana acuma debordai de pesimism, acuma te-ai "sucit" complet, ma intreb daca o sa pierdem iar un meci (Doamne fereste!) atunci ce-o sa mai zici... :)

dilibau
dilibau  •  13 Decembrie 2010, 23:25

Eu cred ca Muntenegru nu e o asa mare sperietoare.In afara de Bojana nu prea are jucatoare de 9m, iar daca o anihilezi pe Bojana ai eliminat din start vreo 7-8 goluri pe tabela.Daca ele o anihileaza pe Neagu le avem pe Fiera, Geiger sau Soit, plus ca stam mai bine la jocul cu pivotii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează