SPORTURI  »  HANDBAL  »  JO 2016

Muntenegru vine cu o surpriză majoră la Rio » Bojana Popovici se întoarce!

Bojana Popovici s-a născut în Serbia, dar a ales să joace pentru Muntenegru. A câștigat de 6 ori Liga Campionilor // FOTO Reuters
Bojana Popovici s-a născut în Serbia, dar a ales să joace pentru Muntenegru. A câștigat de 6 ori Liga Campionilor // FOTO Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2016 00:00

Muntenegru, adversara României la JO de la Rio, vine cu o surpriză majoră: Bojana Popovici.

La 36 de ani, Bojana Popvici se pregătește de revenirea pe teren. Ea și-a reluat deja antrenamentele pentru a fi inclusă în lotul Muntenegrului pentru Jocurile Olimpice de la Rio!

Bojana, considerată una dintre cele mai bune handbaliste din lume, din toate timpurile, s-a retras acum patru ani, după Olimpiada de la Londra, acolo unde a cucerit cu Muntenegru argintul olimpic.

În decembrie 2013 ea a născut o fetiță și a ocupat apoi funcția de director sportiv la fosta campioană a Europei. Interul stânga poate reveni repede în circuit pentru că nu are kilograme de dat jos, iar din punct de vedere fizic este foarte bine.

Muntenegru este în aceeași grupă cu România la Jocurile Olimpice de la Rio, cele două echipe urmând să se întâlnească pe 10 august, în al treilea meci.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  01 Iunie 2016, 22:50

banuiesc o mutare de moral..gorbicz dupa o pauza mai scurta nu mai reuseste sa prinda echipa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează