HANDBAL  ·  SELECȚIONER

Mutare importantă pentru fostul antrenor de la CSM București » A preluat una dintre cele mai puternice echipe naționale din Europa și ia un om de la CSM!

Articol de — Duminica, 19 Noiembrie 2017, 13:08

Fostul antrenor al CSM București, Per Johansson, a preluat selecționata Muntenegrului. Suedezul va fi ajutat de secundul campioanei României, Adi Vasile, cel cu care a lucrat și pe perioada cât a fost în România

Dragan Adzici, antrenorul care a câștigat titlul european, dar și argintul olimpic la Londra, cu naționala Muntenegrului, și-a dat demisia de la cârma "naționalei"!

Oficialii de la Podgorica au fost de acord după ce mai multe jucătoare au anunțat că nu vor mai veni la echipa națională cât timp antrenorul de la Buducnost va antrena și Muntenegru. Între acestea, vedetele Katarina Bulatovici și Jovanka Radicevici.

Federația muntenegreană a anunțat și înlocuitorul. Acesta este nimeni altul decât fostul antrenor al CSM București, suedezul Per Johansson. Per s-a prezentat deja la Podgorica și va pregăti echipa la Campionatul Mondial din Germania.

Ziarele din Suedia au anunțat că Per Johansson va fi ajutat pe banca Muntenegrului de Adrian Vasile, cel pe care l-a avut ca ajutor și la CSM București. Adi Vasile e și acum secund la CSM București, colaborând cu Helle Thomsen. "Cu Adi Vasile am colaborat excelent la CSM București. Va merge cu mine în Muntenegru", a declarat Per Johansson pentru sportbladet.

Muntenegru trece printr-o schimbare de generație la echipa națională, la Mondialul din Germania neputând să se bazeze nici pe extrema de la CSM, Majda Mehmedovici. Aceasta are probleme la umărul drept și ar putea să ajungă chiar la operație.

Muntenegru face parte la Campionatul Mondial din grupa C alături de Danemarca, Rusia, Brazilia, Japonia și Tunisia.Cristian Tudor Popescu: fetele care se masturbează ajung ”să li se deformeze centrul sexual de pe scoarță”

Libertatea

Comentarii (2)

palincarul  •  19 Noiembrie 2017, 21:19
Postat de razvyyc pe 19 Noiembrie 2017, 17:40

Mutare importanta pentru Adi Vasile. Mutare inteligenta facuta de cei din federatia muntenegreana. Au scapat de cel ce este numit "macelarul".

Pr0st0vane, nu te entuziasma, Adi va ramane in continuare si preparator fizic la CSM. Si vezi ca macelarul ala tocmai a desfiintat o echipa de norvegience si s-a calificat frumos in grupele principala.

razvyyc  •  19 Noiembrie 2017, 17:40

Mutare importanta pentru Adi Vasile. Mutare inteligenta facuta de cei din federatia muntenegreana. Au scapat de cel ce este numit "macelarul".

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Emisiune TV
Digi Sport Matinal
Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Bielefeld - Nurnberg
Digi 1
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Jahn Regensburg - Darmstadt
Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Wehen Wiesbaden - Dynamo Dresda
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
15:30 Documentar TV
Mircea Lucescu: episodul 1
TVR 1
16:30 Fotbal, Bundesliga
Leverkusen - Bayern Munchen
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga
Leipzig - Padeborn
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
16:30 Fotbal, Bundesliga
Frankfurt - Mainz
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
16:30 Fotbal, Bundesliga
Fortuna Dusseldorf - Hoffenheim
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
19:30 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Hertha Berlin
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1