SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Mutarea verii în handbalul românesc! Bianca Bazaliu, interul lui CSM București, a semnat cu cei de la Corona Brașov

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2019 18:10

Corona Brașov a reușit o mutare excelentă pe piața transferurilor, Bianca Bazaliu (21 de ani) semnând un contract pe un an cu gruparea de la poalele Tâmpei.

Sportiva se va alătura începând de vineri, echipei antrenate de Ion Crăciun, Marius Novanc şi Gică Anton, în cantonamentul de la Lăzarea. „Mă bucur că am reuşit să ajung la Corona Braşov. Îmi place oraşul, mi-a plăcut echipa şi abia aştept să mă alătur grupului şi să intru în programul de pregătire. Îmi doresc foarte tare să joc şi să contribui la îndeplinirea obiectivelor. Am încredere în fete, le ştiu bine pentru că suntem de vârstă apropiată şi chiar cred că putem face lucruri frumoase împreună”, a spus jucătoarea la semnarea contractului.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a spus că are încredere că Bianca Bazaliu va ajuta echipa. „Bianca Bazaliu este o jucătoare pe care noi ne-am mai dorit-o şi în trecut, dar la acel moment nu s-a putut discuta despre un posibil transfer. Este o jucătoare puternică de care Corona avea nevoie pentru a se întări, mai ales că jucăm şi în cupele europene în acest an şi vom avea un program încărcat. Sper să se acomodeze şi să se simtă bine la noi în echipă şi să rămână mai multă vreme la Braşov”, a spius oficialul Coronei.

Palmares Bianca Bazaliu

Bianca Bazaliu, 21 de ani, este campioană mondială de junioare cu echipa naţională a României, titlu câştigat în anul 2014. Tot atunci a fost inclusă şi în echipa ideală a turneului ca fiind cel mai bun inter stânga al competiţiei. În anul 2016 câstigă Liga Campionilor cu echipa CSM Bucureşti, iar în 2018 se clasează pe locul 4 cu echipa de senioare a României la Campionatele Europene. A fost formată ca jucătoare la Liceul cu Program Sportiv Slatina şi a debutat în Liga Florilor la CSM Bucureşti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează