SPORTURI  »  HANDBAL  »  FLASH

Narcisa Lecuşanu: "Nu ţin minte nimic!"

Narcisa Lecuşanu
Narcisa Lecuşanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2008 00:00

Operată luni seara la pometele stîng, Narcisa Lecuşanu a povestit cum a trecut peste intervenţia chirurgicală. "Mi s-a făcut anestezie generală, doctorii m-au tăiat lîngă urechea stîngă şi pe acolo au lucrat. Nu mai ţin minte nimic. Ştiu doar că m-am trezit şi că aveam o tijă care să-mi susţină osul la pomete", a declarat Narcisa.

Jucătoarea nu a apucat să-şi vadă nici părinţii, care o aşteptau la Rm. Vîlcea, fiind să meargă direct la spital după Europeanul din Macedonia. "Sper ca pînă la Anul Nou să mă refac şi să intru din nou în luna ianuarie", a încheiat Narcisa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  20 Decembrie 2008, 13:23

ma ASA E VIATA cine esti tu?ce vrei sa spui NARCISA a fost tot timpul diplomata nu a spus nici odata presei cum le trata TADICI,cum avea spioni in echipa si le asculta conversatiile fetelor a bagat ZANZANIE intre ele se priveau cu neancredere nu stiau cui sa se mai destainuie ce ai sa intri tu pe teren sa o accidentezi in loc sa le multumiti le injurati PT locul 5 obtinut ,sa vedem la fotbal cand o sa ajunga ROM pe loc 5 la vreo competitie.VA MULTUMIM FETELOR nu-i bagati in seama pe INVIDIOSI.

 •  18 Decembrie 2008, 18:13

AI PRIMIT CE AI MERITAT . DAR SA TE ASTEPTI LA SI MAI RELE INCA DIN IANUARIE 2009, PT CA MERITI CU VARF TU SI TOATE TRADATOARELE DE LA NATIONALA, DIN ULTIMUL AN DE ZILE,ADICA DE LA CAMP. MOND DIN DEC 2007 DIN FRANTA INCOACE! NEMERNICELOR!!!!!!!!!!!!!

 •  17 Decembrie 2008, 18:28

Multa sanatate, Narcisa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează