SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-CS RAPID

VIDEO Vicecampioana mondială și-a ales noile staruri + ce șanse au Rapid și CSM București la Final Four

Foto: Narcisa Lecușanu
Foto: Narcisa Lecușanu

Articol de , - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 19:43 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 21:46

Narcisa Lecușanu (46 de ani) a fost invitată la Liceul Teoretic C.A. Rosetti unde le-a povestit elevilor despre nutriție și experiențele acumulate în anii petrecuți în handbal la cel mai înalt nivel.

Fosta handbalistă a nominalizat două dintre cele mai bune jucătoare din campionatul intern și a explicat care sunt șansele celor de la CSM București și CS Rapid pentru a prinde Final Four-ul. 

În timpul dialogului cu elevii, Narcisa Lecușanu le-a arătat mai multe distincții obținute de-a lungul carierei începând cu prima medalie, dar și medalia „Meritul Sportiv”.

Un patron din Liga 1, mesaj pentru jucătorul ignorat de Becali la FCSB: „Reziliază contractul”
FCSB
Un patron din Liga 1, mesaj pentru jucătorul ignorat de Becali la FCSB: „Reziliază contractul”

VIDEO. Narcisa Lecușanu: „Ar fi frumos să vină Liga Campionilor în România”

„Ar fi frumos să vină Liga Campionilor în România. Cele două echipe au jocuri dificile. Vor fi excepționale! Există șanse și eu aș merge pe 50/50. Diferența o va face inspirația de moment.  

Îmi place Sorina Grozav este un vârf al generației ei alături de Daciana Hosu. Sunt două handabaliste extraordinare. Trebuie să unim mai multe generații pentru a avea o medalie la senioare”, a spus Narcisa Lecușanu.

Cu o experiență în afară la cluburi precum Dortmund sau Aalborg, Narcisa Lecușanu consideră că nu jucătoarele străine din campionat sunt o problema rezultatelor mai puțin reușite de la națională.

„Eu n-aș spune că jucătoarele străine ne trag în jos. Și eu am evoluat în străinătate. Ar trebui să-i sprijinim pe antrenorii de la centre pentru a crește din nou. Generația mea care a luat argintul din 2005 în proporție de 90% venea din alte campionate. Dacă ar pleca toate jucătoarele străine, ce am pune în loc? Noi ar trebui să facem ceva pentru a aduce cât mai mulți tineri la sală”, a mai afirmat fosta handbalistă.

Narcisa Lecușanu: „Mi-a plăcut școala, dar m-am chinuit la chimie” 

Fosta jucătoare a celor de la Oltchim și CS Știința Bacău a mai povestit care a fost parcursul, dar și care a fost singura ei problemă în perioada liceului.

„Mi-a plăcut școala foarte mult. Sincer n-am avut probleme în ceea ce privește profesorii. Am avut o chinuială cu profesoara de chimie în liceu, dar care s-a reglat destul de repede. Într-o perioadă am avut teză și un turneu la Galați. N-a interesat-o și îmi spunea că școala e diferită de sport.

 Îmi aduc aminte că a venit și antrenorul meu. Până la urmă a înțeles că suntem în clasă suntem sportivi de performanță. Mai aveam două colege care făceau volei și pe mine cu handbalul”, a mai afirmat Narcisa Lecușanu.

Citește și alte știri:

Aici excelează Charalambous! Ce a remarcat cipriotul care a jucat în Liga 1 după debutul antrenorului la FCSB: „Îl știu foarte bine”

David Popovici a făcut spectacol la Campionatele Naționale! A luat două medalii de aur în prima zi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează